Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star την Τετάρτη (3/5) και όλα όσα είπε στο Συμβούλιο του Νησιού κέρδισαν το Twitter με τον ίδιο να δείχνει ότι φέτος πήρε τη ρεβάνς κι αντέστρεψε εντελώς την αρνητική εικόνα που είχε σχηματιστεί το 2017, όπως ανέφεραν και σχετικά tweets.

 

 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αιφνιδίασε τους πάντες το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor All Star όταν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, εξηγώντας ότι δεν μπορεί να είναι άλλο μακριά από τα παιδιά του και ότι η υποψηφιότητά του αυτή την εβδομάδα του έδειξε πως δεν έχει άλλα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσει μετά από 4,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα όσα ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο παίκτης των Κόκκινων κέρδισαν τους τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν στο Twitter για να δείξουν την αγάπη και τη στήριξή τους στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος με τη συμμετοχή του φέτος στο Survivor All Star δείχνει να πήρε τη ρεβάνς αφού μην ξεχνάμε ότι το 2017 ήταν ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor, έχοντας βρεθεί κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα δεχόμενος βροχή αρνητικών σχολίων εξαιτίας όλων όσων είχαν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ήδη από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στο Survivor All Star το τηλεοπτικό κοινό – κι όχι μόνο – περίμενε να δει ποια θα είναι η στάση του φέτος μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, περιέργεια που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από την αινιγματική παρουσία του στο πρώτο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του που άνοιξαν κατευθείαν τα χαρτιά τους. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Στέλιος Χανταμπάκης κατηγορήθηκε από κάποιους συμπαίκτες του για διαφορετική συμπεριφορά on και off camera, αλλά εκείνος σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του κράτησε σταθερά χαμηλούς τόνους και «έφυγε ενώ θέλαμε να μείνει», όπως ανέφερε ένα σχετικό tweet, δίνοντας την απάντησή του με τη στάση του χθες βράδυ.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

«Με συγκίνησε», «από τις πιο αξιοπρεπείς παρουσίες του φετινού Survivor», «σέβεται και τον εαυτό του και τον κόσμο που τον υποστηρίζει», «κατάφερες να αλλάξεις τον τρόπο που σε βλέπει ο κόσμος», αναφέρουν μερικά από τα tweets που στήριξαν τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ κάποιοι χρήστες του Twitter έγραψαν πως τον περίμεναν να φτάσει τελικό. Άλλωστε, δεν θα ήταν η πρώτη φορά αφού ο ίδιος είχε φτάσει στον τελικό και του Nomads 2 που είχε προβληθεί το 2018 από τον ΑΝΤ1, το οποίο και κέρδισε μαζί με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

 

Τι δήλωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης κατά την αποχώρησή του

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και εγώ από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωσή μου στο ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν 4,5 μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι, δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι», είπε αρχικά ο παίκτης των Κόκκινων.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ‘17 το αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Τη μέρα που ψηφίστηκα νομίζω ότι ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου. Δεν ένιωσα άσχημα που ψηφίστηκα, ένιωσα όμορφα. Ξεπέρασα τα όριά μου, δεν μπορώ να συνεχίσω, το σκέφτομαι από τον δεύτερο μήνα και μετά. Δεν έχω άλλη δύναμη, είναι τελική η απόφασή μου», κατέληξε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

Πηγή: reader.gr