Η νέα εβδομάδα που έρχεται στο Survivor All Star θα είναι διαφορετική από όλες τις άλλες που έχουμε δει.

 

 

Μια νέα ανατροπή αναμένεται στο Survivor All Star την εβδομάδα που έρχεται και θα αφορά τις ασυλίες, αλλά και την επόμενη αποχώρηση. Μια ανατροπή που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η αλλαγή στο Survivor All Star έχει να κάνει με τον τρόπο διεξαγωγής των αγωνισμάτων, αλλά και τον αριθμό τους. Την Κυριακή (7/5) θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας από όπου θα προκύψει ένας υποψήφιος και την Δευτέρα (8/5) θα γίνει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με την ηττημένη ομάδα να βγάζει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δεν θα υπάρξει τρίτη ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι θα τεθούν από το βράδυ της Δευτέρας (8/5) στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ενώ την Τρίτη (9/5) θα έχουμε την αποχώρηση.

Αυτό θα συμβεί διότι το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν δεν θα βγει στον αέρα την Τετάρτη 10 Μαΐου, λόγω του debate των πολιτικών αρχηγών, αλλά ούτε και την Πέμπτη 11 Μαΐου λόγω της Eurovision. Έτσι οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μόνo τα επεισόδια της Κυριακής, της Δευτέρας και της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus