Το πρώτο μεγάλο event είναι κυριολεκτικά προ των πυλών. Ο Μαϊος είναι μήνας Street Food Festival και αναμφίβολα αποτελεί το εφαλτήριο για το καλοκαίρι που έρχεται σε Χανιά, Ηράκλειο και Αγιο Νικόλαο.

 

Η μέρα βροχερή δε θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι, αλλά το μυαλό μας ήδη είναι αλλού! Το πρώτο μεγάλο event είναι κυριολεκτικά προ των πυλών. Ο Μαϊος είναι μήνας Street Food Festival και αναμφίβολα αποτελεί το εφαλτήριο για το καλοκαίρι που έρχεται σε Χανιά, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο.

Η αρχή γίνεται από τη γενέτειρα του φεστιβάλ, τη βάση μας όπως θα έλεγε κανείς. Στο Εθνικό Στάδιο Χανίων αναμένονται χιλιάδες φίλοι του «φαγητού του δρόμου», της διασκέδασης και της παρέας! Ένα δυνατό ξεκίνημα πριν παραδώσουμε τη σκυτάλη στο Ηράκλειο, όπου όλα φέτος είναι διαφορετικά για μας. Νέα ημερομηνία, μιας και το φεστιβάλ συνήθως γινόταν Σεπτέμβριο, αλλά και νέα τοποθεσία, με στόχο να έρθουμε από πιο κοντά στο κοινό του Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

 

Μια περπατησιά από το κέντρο της πόλης είναι το Parking Marina και η ευχή όλων μας είναι να μην αποδειχτεί μικρός ο χώρος για τους φίλους του φεστιβάλ. Νέες γεύσεις, ξεχωριστές συμμετοχές, ο αφρός των djs & bands και ένας αέρας αισιοδοξίας που έρχεται να παρασύρει και τον Αγιο Νικόλαο που για πρώτη φορά θα υποδεχτεί το Street Food Festival. Στόχος και ευχή όλων μας είναι να καθιερωθεί σε ένα ακόμα νομό και να αγαπηθεί από το κοινό του Λασιθίου που τόσο πολύ το καρτερούσε.

Το καλοκαίρι είναι στη στροφή και μπαίνει δυναμικά τη Παρασκευή 12 Μαϊου, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Εσύ θα λείπεις;;;

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/