Επισκεφτείτε το Casa Kids και μπείτε σε ένα κόσμο μόδας που δεν έχετε δει ξανά…τον κόσμο του παιδιού σας!

 

 

Μόδα, στυλ, γούστο. Λέξεις που λανθασμένα τις έχουμε συνδέσει αποκλειστικά με τους ενήλικες. Τα παιδιά σε όποιο χώρο και αν βρεθούν κλέβουν τις εντυπώσεις, γεννημένοι πρωταγωνιστές. Φανταστείτε τώρα ένα παιδί να φοράει ότι πιο in κυκλοφορεί σε παιδική μόδα.. 

 

 

Και αν μέχρι πρότινος αυτό φάνταζε λίγο δύσκολο λόγω του ότι οι χώροι με παιδική μόδα είναι περιορισμένοι, τώρα πλέον υπάρχει λύση που ακούει στο όνομα Casa Kids.

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον 200 τ.μ. στη Μυλωνογιάννη 47, θα βρείτε επώνυμα παιδικά ρούχα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να δώσετε στο παιδί σας το στυλ που του αξίζει!

Αυτόν τον ξεχωριστό χώρο υποδέχτηκε και επίσημα η πόλη μας την προηγούμενη Πέμπτη. Ευχές από φίλους και γνωστούς, χαμόγελα, ξεχωριστές μουσικές από το Στέλιο Διακρούση και ένας πλούσιος μπουφές έφτιαξαν το ιδανικό σκηνικό για το καλωσόρισμα του Casa Kids, μια πραγματική γιορτή!

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)

 

 

Αν δεν παρευρεθήκατε και ψάχνετε ακόμα λόγους για να το επισκεφτείτε, τα ποιοτικά ελληνικά ρούχα που έχει στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, το δωρεάν ΦΠΑ σε επιλεγμένα είδη και οι συνεχείς νέες παραλαβές καλύπτουν και τον πιο δύσπιστο.

 

Περισσότερες φωτογραφίες από τα εγκαίνια: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=chillinpress&set=a.723379166461051

 

Επισκεφτείτε το Casa Kids και μπείτε σε ένα κόσμο μόδας που δεν έχετε δει ξανά…τον κόσμο του παιδιού σας!