Το 5ο Street Food Festival Χανιά ήταν ανεπανάληπτο, τόσο σε προσέλευση, όσο και σε διασκέδαση, για τους χιλιάδες επισκέπτες που έδωσαν το παρόν.

 

 

Η προσέλευση το τριημέρου ήταν συγκλονιστική, με κόσμο όλων των ηλικιών να καταφθάνουν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων για να ζήσουν ένα ξεχωριστό φεστιβάλ.

Οι μπάντες, οι djs, οι χορευτικές ομάδες, αλλά και οι animater και η host του event Γωγώ Καλληδονάκη, υπερέβαλαν εαυτό για να ψυχαγωγήσουν το κοινό, όσο οι επιχειρήσεις εστίασης φρόντιζαν να μην αφήσουν κανένα παραπονεμένο με τις ξεχωριστές τους γεύσεις. Την ίδια στιγμή η ομάδα του φεστιβάλ με περίσσιο χαμόγελο έκανε φρόντιζε να διατηρήσει το χώρο καθαρό και να εξυπηρετηθούν όλοι οι επισκέπτες.

 

 

Οι 9 μπάντες και οι μουσικοχορευτικές ομάδες Flashdance, Art Zone, Spectrum & Baila Studio από το #friestage και οι 9 djs από το #burgerbooth μας χάρισαν ένα μοναδικό τριήμερο με γεύσεις, ήχους, χαμόγελα και ανεξίτηλες στιγμές για όλους.

 

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις επιχειρήσεις που τις εμπιστεύτηκαν και έδωσαν το παρόν στο φεστιβάλ, τους χορηγούς που για ακόμα μία φορά στήριξαν το φεστιβάλ, τους χορηγούς επικοινωνίας που πρόβαλαν το event, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Σύλλογο Ξενοδόχων που αγκάλιασαν το θεσμό, την Chania Sound για τον επαγγελματισμό τους και όλους τους εμφανείς και πολύ περισσότερο τους αφανείς ήρωες, τα παιδιά που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί με τόσο μεγάλη επιτυχία αυτός ο θεσμός!

 

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Εθνικό Στάδιο Χανίων για την άψογη συνεργασία και την φιλοξενία του αγαπημένου φεστιβάλ γεύσεων των Χανιωτών, αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας!

 

Ραντεβού σε λίγες μέρες σε Ηράκλειο (26-27-28 Μαΐου) και Άγιο Νικόλαο (2-3-4 Ιουνίου)!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας

 

 

Εκ μέρους των διοργανωτών,
Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη (All in Events) – Αντρέας Γαρυφαλής (Chillin events)

 

Διαβάστε επίσης  Issue 789