Οι πρώτες εικόνες λίγες ώρες πριν την έναρξη του Street Food Festival Heraklion είναι εντυπωσιακές, με τη νέα τοποθεσία να αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την φιλοξενία του μεγαλύτερου φεστιβάλ φαγητού του νησιού.
 
Οι backstage εικόνες της προηγούμενης μέρας από τις τελικές προετοιμασίες των διοργανωτών μας προετοιμάζουν θετικά για ένα ακόμα γευστικό αλλά και διασκεδαστικό καθ’όλα φεστιβάλ. Οι καλλιτέχνες μέσα από βίντεο και αναρτήσεις τους στέλνουν το κάλεσμα τους στο κοινό της πόλης, για όσα πρόκειται να συμβούν σε ένα τριήμερο γεύσεων, ήχων, χορού και αρωμάτων.
 
7 djs, 2 χορευτικές ομάδες και 8 ακόμα μπάντες συμπληρώνουν ένα τόσο διαφορετικά και συνάμα διασκεδαστικό line up με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της πόλης.
 
Φέτος τα Food Games θα πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου για τους φίλους του φεστιβάλ και υπόσχεται να τσαλακωθούν, να λερωθούν και να δοκιμάσουν τις ικανότητες και την ταχύτητα τους στην κατανάλωση φαγητού.
15 συμμετέχοντες με τοπικές, εξωτικές, μοντέρνες, αλμυρές και γλυκές γεύσεις υπόσχονται να μη μείνει κανένας νηστικός.
 
Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 26/5 (17.00 – 24.00), Σάββατο 27/5 (17.00 – 24.00), Κυριακή 28/5 (17.00 – 24.00).
 
Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ(περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό)
 
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ.
 
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.
 
Σας περιμένουμε!
Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο