Το Street Food Festival Heraklion είχε όλα τα συστατικά μιας πεντανόστιμης συνταγής. Οι πόρτες άνοιξαν στις 17.00 και ο κόσμος άρχισε να συρρέει σε ένα πανέμορφο χώρο για να ζήσει μια διαφορετική γευστική εμπειρία, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες που μέχρι και τις 16.30 δεν ήταν και οι ευνοϊκότερες.

Τα τηγάνια και τα πλατό είχαν πάρει φωτιά, τη στιγμή που τα πλατό των djs είχαν επίσης την τιμητική τους στην πρώτη μέρα. Όσο ο ήλιος χαμήλωνε, ο κόσμος αυξανόταν και τα Food Games από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Γιώργο Μαυράκη και Νεκτάριο Βαζακόπουλο έδιναν μια πιο fun διάθεση στο κοινό, που ήρθε όχι μόνο για να δοκιμάσει γεύσεις, αλλά και για να διασκεδάσει, απολαμβάνοντας την μπύρα, το κοκτέιλ και το αναψυκτικό του σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Οι djs Menelaos, Kapetanakis και Pantelis Tsimpinos ζέσταναν την ατμόσφαιρα με γνωστά και αγαπημένα ξένα και ελληνικά ακούσματα δίνοντας το έναυσμα για χορό και διασκέδαση!

Η όρεξη μας άνοιξε και όλοι ανυπομονούμε για το πολλά υποσχόμενο Κυρίως Πιάτο του διημέρου! Ακονίστε τις μασέλες σας, προβάρετε τα dance moves σας και φέρτε μαζί σας την καλύτερη σας διάθεση.

Διαβάστε επίσης  Doctor auto-moto show στην PISTAPARK, ένα show μηχανοκίνητου αθλητισμού που τα είχε όλα!

Η γιορτή φαγητού συνεχίζεται το Σάββατο 27/5 (17.00 – 24.00) και την Κυριακή 28/5 (17.00 – 24.00) στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ(περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Ηρακλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας

fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Εκ μέρους των διοργανωτών,

Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη (All in Events) – Αντρέας Γαρυφαλής (Chillin events)