Η εποχή του Καρκίνου έχει ήδη ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου, όμως τώρα είναι που αρχίζουμε και τη νιώθουμε για τα καλά. Είναι ίσως η πιο συναισθηματική ζωδιακή εποχή και η τελευταία που μπορεί να παγιώσει και να δυναμώσει τις σχέσεις που χτίζαμε τόσον καιρό. Παρακάτω, θα δεις όσα θέλεις (και πρέπει) να ξέρεις. Δες το σαν έναν μικρό οδηγό επιβίωσης.

 

 

Με κυβερνήτη τη Σελήνη, η οποία λειτουργεί ως η συναισθηματική πυξίδα της αστρολογίας, αυτό το ζώδιο του νερού, ο Καρκίνος, έχει να κάνει με τα συναισθήματά σου και το δέσιμο με τους κοντινούς και αγαπημένους σου ανθρώπους. Δεν είναι περίεργο που είναι μια εποχή που εστιάζουμε ιδιαίτερα στο να απολαμβάνουμε τον χρόνο ξεκούρασης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όσο ο ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο, θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σπιτόγατος – συναισθηματικός, νοσταλγικός και τρυφερός. Αλλά ανεξάρτητα από το αν θα μείνεις μέσα ή θα βγεις έξω, είναι μια εποχή του (ζωδιακού) χρόνου που έχει τη δυνατότητα να σε φέρει πραγματικά πιο κοντά στους κοντινούς και αγαπημένους σου ανθρώπους και να σε βοηθήσει να συντονιστείς με τα δικά σου συναισθήματα (ένα βασικό χαρακτηριστικό των απανταχού Καρκίνων).

 

 

Με τον ανάδρομο Κρόνο στον Ταύρο να ξεκινά στις 17 Ιουνίου, η φετινή εποχή του Καρκίνου μπορεί να σε κάνει να νιώθεις προβληματισμένος ή αποπροσανατολισμένος. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που χαρακτηρίζεται από όρια, περιορισμούς και δεσμεύσεις, και όταν είναι ανάδρομος, τείνει να σου ζητά να στραφείς προς τα μέσα και να επανεξετάσεις -και να επαναπροσδιορίσεις- κάποιες από τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις σου για τη ζωή. Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Καρκίνου, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι ειλικρινής αρχικά με τον εαυτό σου, σχετικά με το είδος των φιλικών σχέσεων που θέλεις να κρατήσεις ή το είδος του φίλου που θέλεις να είσαι για τους αγαπημένους σου.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

Είναι μια εποχή που σίγουρα θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και για να δεθείς με τους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σου. Να τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο – τον ωροσκόπο σου μην ξεχάσεις να διαβάσεις.

 

 

Kριός

Μπορεί να είσαι πάντα έτοιμος για περιπέτειες, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει. Είτε είσαι με οικογένεια, είτε με φίλους, είτε με τον σύντροφο σου, θα θελήσεις να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις – να το κάνεις, σου αξίζει.

 

Ταύρος

Για σένα, η εποχή του Καρκίνου είναι μία περίοδος στην οποία απλώς θα παρατηρείς. Θα περνάς περισσότερο χρόνο με φίλους και συναδέλφους, θα κάνεις συζητήσεις που θα σου εξάψουν την περιέργεια και γενικά θα απογειωθεί η δημιουργικότητα σου.

 

Δίδυμος

Η εποχή του Καρκίνου φέρνει στο επίκεντρο τα οικονομικά σου. Θα επενδύσεις σωστά τα χρήματα σου και ίσως βρεις επιτέλους το κουράγιο να ζητήσεις αύξηση.

 

 

Καρκίνος

Είναι η εποχή σου και αυτό θα βγει προς τα έξω. Θα κάνεις βήματα προς τους στόχους σου, θα επαναπροσδιορίσεις την εικόνα σου και θα πειραματιστείς με πράγματα που δεν περίμενες, όσον αφορά στην εμφάνιση. Ίσως ένα νέο skincare routine;

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

 

Λέων

Παρότι συνήθως πράττεις, δεν παρακολουθείς, τώρα ήρθε η ώρα για το αντίθετο. Θα κάνεις την ενδοσκόπηση σου, θα βάλεις νέους στόχους και θα μαζέψεις δυνάμεις για να είσαι ΄έτοιμος, όταν έρθει η στιγμή σου.

 

Παρθένος

Ώρα να γίνεις πιο κοινωνικός. Μπορεί οι επαγγελματικοί σου στόχοι να ήταν οριακά ανύπαρκτοι την εποχή των Διδύμων, όμως τώρα αυτό θα αλλάξει και θα κάνεις τις επαφές που θα σε βοηθήσουν.Θα δικτυωθείς και θα οργανωθείς.

 

Ζυγός

Η εποχή του Καρκίνου θα αγγίξει τις φιλοδοξίες σου, επειδή θα ενεργοποιηθεί ο 10ος οίκος της καριέρας σου. Αν θέλεις προαγωγή, άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί – είναι κυριολεκτικά η εποχή που θα προχωρήσεις μπροστά.

 

Σκορπιός

Η εποχή του Καρκίνου θα σε βγάλει από το comfort zone σου, κάτι που σου προκαλεί άγχος μεν, αλλά είναι και διασκεδαστικό. Θα γίνεις λίγο πιο περιπετειώδης, θα βαδίσεις σε αχαρτογράφητες περιοχές – είτε αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις μεταπτυχιακό, είτε ένα μεγάλο ταξίδι, είτε αλλαγές καριέρας. Σε κάθε περίπτωση, θα κινηθείς με αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

 

Τοξότης

Έχεις ελεύθερο πνεύμα και είσαι αντιδραστικός, προτιμάς να ζεις τις εξελίξεις παρά να τις βλέπεις και να τις ακολουθείς – ε, τώρα θα κάνεις ακριβώς αυτό που δεν θέλεις. Δεν είναι στιγμή για δράση. Δώσε προτεραιότητα στους ανθρώπους σου και προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά τους.

 

Αιγόκερως

Η εποχή του Καρκίνου στρέφει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις, είτε είναι ρομαντικές, είτε πλατωνικές, είτε επαγγελματικές. Θα διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν με αυτοπεποίθηση.

 

 

Υδροχόος

Μείνε πιστός στη ρουτίνα σου, και δεν θα χάσεις. Η εποχή του Καρκίνου θα σε βρει προσηλωμένο στον στόχο, θα έχεις πρόγραμμα και, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα αισθάνεσαι λιγότερο άγχος.

 

 

Ιχθύς

Η εποχή του Καρκίνου θα είναι μία από τις πιο δημιουργικές της χρονιάς. Όσο περισσότερο εκφράζεις τη δημιουργικότητα σου, τόσο πιο κοντά θα έρχεσαι στους ανθρώπους σου, ενώ θα νιώθεις ανάλαφρος.

 

 

Πηγή: jenny.gr