Όποια στιγμή και αν το επισκεφτείς πάντως, στον όμορφο και με μοναδικό design χώρο του Amalfi θα βρεις αυτό που αναζητάς, και κατά πάσα πιθανότητα τον νέο σου αγαπημένο στέκι για αυτό το καλοκαίρι.

 

 

Το Αμάλφι (ιταλικά: Amalfi) είναι πόλη της Ιταλίας, της οποίας η ακτή έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Όταν το συγκεκριμένο όνομα λοιπόν δίνεται σε ένα Cocktail bar, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για κάτι το διαφορετικό.

Και πράγματι, το Amalfi Caffe Cocktail bar στον Πλατανιά είναι μοναδικό στο είδος του. Ξεκινώντας από τα signature cocktails, τα οποία αξίζει να δοκιμάσεις ένα προς ένα και έχεις και την επιλογή να τα πάρεις και στο χέρι, on the go, για να απολαύσεις την βόλτα σου στα στενά του Πλατανιά. Μόλις τελειώσει το cocktail πάντως, πάλι εκεί θα επιστρέψεις.

 

 

 

Είσαι πρωινός τύπος οπότε νομίζεις ότι αυτό το μαγαζί δεν είναι για σένα; Λάθος. Στο το Amalfi σας υποδέχονται από το πρωί με γευστικότατες επιλογές brunch, όπου ανάμεσά τους θα βρείτε κρουασάν από το The Jar και χειροποίητα γλυκά του Μάριου Δρακάκη. Προσθέστε και τον ποιοτικό καφέ και έχετε το ιδανικό πακέτο για τις πιο «ήρεμες» ώρες της ημέρας.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

 

 

Γιατί οι νύχτες του προμηνύονται έντονες, ενώ στο μέλλον θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές με guest dj’s, parties και διασκέδαση στα ύψη. Όποια στιγμή και αν το επισκεφτείς πάντως, στον όμορφο και με μοναδικό design χώρο του Amalfi θα βρεις αυτό που αναζητάς, και κατά πάσα πιθανότητα το νέο σου αγαπημένο στέκι για αυτό το καλοκαίρι.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amalfi_caffe_cocktailbar