Σάββατο 22 Ιουλίου φόρεσε τα λευκά σου και ζήσε την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στο Cabana Mare Beach Club! Αυτό το event δε το χάνεις!!!

 

 

Οι δημιουργοί του Chania Beach Party φέρνουν για πρώτη φορά στο νησί, το White Nation, ένα party εμπνευσμένο από το ιστορικό party White Sensation που πραγματοποιείται σε πολλές πόλεις ανά το κόσμο, αλλά έχει τις ρίζες του στην Ολλανδία, όπου έκανε την εμφάνιση του το 2000. Πλέον πραγματοποιείται στο Amsterdam Arena, ξεπερνώντας τους 45000 επισκέπτες, κάθε χρόνο.

H ιδιαιτερότητα του event είναι ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν, αν δεν τηρεί το dresscode, που δεν είναι άλλο από το απόλυτα λευκό. Αυτό είναι που το κάνει τόσο ξεχωριστό το event, μιας και όλοι οφείλουν να ακολουθήσουν τον μόνο απαραίτητο όρο, για να εισέλθουν στο party.

 

 

Διαβάστε επίσης  Issue 791

Φέτος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Cabana Mare, το Σάββατο 22 Ιουλίου από τις 19.00 έως τις 01.00 με τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Ο Headline Dj του φετινού party είναι ο Alex Guesta από την Ιταλία, που έρχεται για πρώτη φορά στη Κρήτη. Ένας Dj διεθνούς φήμης, που υπόσχεται να παρασύρει το κοινό, στο απόλυτο dance party της χρονιάς. Το line up συμπληρώνουν o DJ Panos Siampanis που είναι και ο δημιουργός του Λευκού Χορού της Πάτρας, αλλά και djs από το νησί μας.

 

 

Χορευτές, live acts και special effects, όλοι και όλα στα λευκά, θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό στο Cabana Mare, που αξίζει να ζήσεις!

Οπότε, φόρα τα λευκά σου και ζήσε μια εμπειρία διασκέδασης, διαφορετική από τις άλλες. Αν πάλι δεν έχεις λευκά…μη προβληματίζεσαι…μπλουζάκια “WhiteNation θα πωλούνται και στην είσοδο του Cabana Mare!!!

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Με την υποστήριξη της Ενωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.
Εισιτήρια 10 ευρώ: viva.gr
Κρατήσεις: 6979115513 / 6986995095
Dresscode: ΑΥΣΤΗΡΑ ΛΕΥΚΑ

 

 

 

INFO
The Day: Σαβ.22/7
The Place: Cabana Mare Beach Club
The Time: 19:00 – 01:00
Location: Αγία Μαρίνα