Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου το Doctor auto-moto show στην PISTAPARK στο βαρύπετρο, ένα show μηχανοκίνητου αθλητισμού που τα είχε όλα !

 

 

 

 

Αυτοκίνητα DRIFT από όλη την Ελλάδα ανάμεσα τους και ο 3 φορές πανελλήνιος πρωταθλητής. Ακόμα τρομερό θέαμα προσέφεραν οι SXS από την Θεσσαλονίκη με φοβερά κόλπα σε μοτοσυκλέτες γουρούνες και αυτοκίνητα ,αξίζει να σημειωθεί πως είναι μέλος τους η μοναδική Ελληνίδα Stuntwoman Λυδία.

 

 

Πάνω από 25 Καρτ με κρητικούς οδηγούς όλων των ηλικιών έδωσαν παρών στην εκδήλωση αυτήν δείχνοντας πως υπάρχει δυνατός πυρήνας στο νησί μας και πολύ μέλλον από κρητικούς οδηγούς με πολλές δυνατότητες. Τέλος στην πίστα μπήκαν Supermoto με τους αναβάτες τους να δίνουν τρομερές μάχες μεταξύ τους και να προσφέρουν τρομερό θέαμα με τα κόλπα τους

Ήταν ένα διήμερο γεμάτο θέαμα με περισσότερους από 2500 θεατές, διαφήμιση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και οι οδηγοί έδειξαν στον κόσμο πως το μόνο ασφαλές μέρος για να δει κάποιος τις δυνατότητες του με το όχημα του είναι η πίστα.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη