H Madison Square Garden Entertainment Corp. έχει ήδη αγοράσει έκταση στο Λονδίνο στην περιοχή του Stratford για να δημιουργήσει το δεύτερο Sphere στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενώ ήδη καταστρώνει τα σχέδιά της για να γεμίσει τον πλανήτη με ακόμα περισσότερα.

 

 

Η τεχνολογία αλλάζει μέρα με τη μέρα ριζικά τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου και η ψυχαγωγία δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από αυτή την εξίσωση. Το «Sphere» στο Λας Βέγκας ήρθε να κάνει «disruption» στον συγκεκριμένο τομέα, αιχμαλωτίζοντας τη φαντασία του κοινού μέσα σε μία τεράστια σφαίρα, αλλά και… έξω από αυτήν!

 

@rallyreels LAS VEGAS SPHERE ???? #sphere #lasvegassphere #u2 #concert #u2concert #spherelasvegas ♬ Gentle and warm background piano(1262846) – Noru

 

Οι U2 ήταν οι πρώτοι που στις 29 Σεπτεμβρίου εγκαινίασαν αυτόν τον καινοτόμο χώρο που έχει ύψος 115 μέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20.000 θεατές και το κόστος του ξεπερνά τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

 

 

Η πρωτόγνωρη εμπειρία που προσφέρει το «Sphere», η μεγαλύτερη στρογγυλή κατασκευή στον κόσμο, είναι ιδιοκτησίας της Sphere Entertainment που «τρέχει» αυτή την τεράστια σφαίρα. Το εσωτερικό της είναι η «μεγαλύτερης ανάλυσης LED οθόνη που υπάρχει στη Γη» ενώ το εξωτερικό, ένας πλήρως κινούμενος θόλος που μοιάζει σαν μία μπάλα φωτιάς που έχει πέσει από τον ουρανό, που επίσης μπορεί να μεταλλάσσεται και να προβάλει επάνω της τις πιο φουτουριστικές εικόνες.

 

@thenature.shymphony Step inside ‘The Sphere’ and let the enchanting blend of awe-inspiring nature imagery and captivating music take you on a mesmerizing journey like never before. ????????✨” #sphere #spherelasvegas #lasvegas #u2lasvegas ♬ u2 with or without you 1987 – themusicofmonik

 

Την ημέρα θα αποτελεί μία τουριστική ατραξιόν, μία πρωτόγνωρη IMAX εμπειρία με 164.000 ηχεία με προβολές που θα περιλαμβάνουν περιβαλλοντικά εφέ, από αέρα και αλλαγές θερμοκρασίας, μέχρι καθίσματα και 4D αρώματα που θα γεμίζουν το χώρο. Το βράδυ θα φιλοξενεί μουσικά σχήματα και event για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μία μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας χωρίς «καταραμένα γυαλιά».

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

@spherevegas Entertainment will never be the same. @U2 #SphereVegas ♬ original sound – Sphere

 

Ο James Dolan, το αφεντικό των New York Knicks και ο άνθρωπος που έχει στο ενεργητικό του κάμποσες αμφιλεγόμενες επιλογές στο χώρο του entertainment, σε αυτή την περίπτωση έχει χτυπήσει VR χρυσάφι. Χωρίς να έχει ιδέα πως θα τα κατάφερνε, ο επικεφαλής της Madison Square Garden Entertainment, θέλησε να φτιάξει ένα χώρο στον οποίο θα μπορούσε να προβάλλεται οτιδήποτε μπορεί να περάσει από το μυαλό ενός παιδιού, αντλώντας έμπνευση από το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, Τhe Veldt, του Ray Bradbury.

H Madison Square Garden Entertainment Corp. έχει ήδη αγοράσει έκταση στο Λονδίνο στην περιοχή του Stratford για να δημιουργήσει το δεύτερο Sphere στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενώ ήδη καταστρώνει τα σχέδιά της για να γεμίσει τον πλανήτη με ακόμα περισσότερα.

 

Πηγή: insider.gr