O επικεφαλής της πλατφόρμας Adam Mosseri, ανακοίνωσε πως θέλει να εξελίξει τους «στενούς φίλους»

 

 

Η επιλογή των «στενών φίλων» στα instagram stories έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα τελευταία, αφού σου δίνει την επιλογή να μοιραστείς περιεχόμενο, μόνο με όσα άτομα εσύ επιλέξεις και όχι με όλους όσους σε ακολουθούν. Η συγκεκριμένη επιλογή σου δίνει περισσότερη ιδιωτικότητα, αλλά και αλληλεπίδραση μόνο με τα άτομα που έχεις διαλέξει.

Βλέποντας πως οι «στενοί φίλοι» έχουν την τιμητική τους στην εφαρμογή, το instagram αποφάσισε να τους εμπλουτίσει, θέλοντας να μας δώσει ένα νέο χαρακτηριστικό. Την αποκάλυψη του νέου χαρακτηριστικού έκανε ο επικεφαλής της πλατφόρμας Adam Mosseri, ο οποίος σε livestream του ανέφερε ότι το Instagram δοκιμάζει αυτόν τον καιρό τη δυνατότητα να δημοσιεύετε τα Stories σας σε πολλές και διαφορετικές δικές σας λίστες από στενούς φίλους.

Δηλαδή σε λίγο καιρό θα μπορείτε να φτιάχνετε λίστες με άτομα που εσείς επιλέγετε για να δουν ένα συγκεκριμένο στόρι σας. “Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε ιστορίες με μικρότερες ομάδες ατόμων και περισσότερο έλεγχο στο ποιος θα βλέπει τα Stories σας. Σαν κάποιος που χρησιμοποιεί τους Στενούς Φίλους συχνά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα μπορώ να δημιουργώ επιπλέον λίστες ατόμων στη ζωή μου.” είπε χαρακτηριστικά ο Mosseri παρουσιάζοντας το χαρακτηριστικό.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

Εσείς θα βάζετε απλώς ένα στόρι και στη συνέχεια θα μπορείτε να επιλέξετε ποια λίστα ατόμων θα μπορεί να το βλέπει. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι μεν βοηθητικό, αλλά ομολογουμένως, εύκολα μπορείς να μπερδευτείς, ενώ χρειάζεται να θυμάσαι και να τσεκάρεις ποια ακριβώς άτομα έχεις προσθέσει στην κάθε λίστα, για τυχόν αποφυγή παρεξηγήσεων.

Προς το παρόν αυτό το χαρακτηριστικό είναι σε δοκιμαστική φάση και ο Mosseri, ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

 

Πηγή: jenny.gr