Ο Αλέξανδρος Φίνος, ιδιοκτήτης, εισηγητής και εκπαιδευτής της πιστοποιημένης σχολής Bartending Bar Lab Education και bar manager στο Puerto Chania κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Elit Martini Masters της extra luxury Elit vodka

 

 

Ο Αλέξανδρος Φίνος, ιδιοκτήτης, εισηγητής και εκπαιδευτής της πιστοποιημένης σχολής Bartending Bar Lab Education και bar manager στο Puerto Chania κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Elit Martini Masters της extra luxury Elit vodka, με μια εξαιρετική και δουλεμένη εμφάνιση στα προκριματικά αλλά και μια πρότυπη συνταγή και παρουσίαση στον μεγάλο τελικό, με βασικό μυστικό συστατικό το μανιτάρι Shiitake.

Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση, οι σωστές βάσεις, το όραμα αλλά και η επιθυμία για εξέλιξη είναι στοιχεία που πρεσβεύει και προσπαθεί να μεταδώσει στους μαθητές και μετέπειτα συνεργάτες του.

Πρεσβεύουμε τη θετική ενέργεια, τη φιλοξενία και το σωστό και υπεύθυνο σερβίρισμα στον τόπο μας με στόχο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές στους φιλοξενούμενους μας.

Ραντεβού στο μεγάλο παγκόσμιο τελικό Elit Martini Masters Global όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις 6 του Νοέμβρη στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Πηγή: aera.gr