Πληθαίνουν τελευταία τα πελατάκια που έρχονται για κράνος με το αίτημα «να ΜΗ με ακουμπάει στο πρόσωπο, το θέλω πολύ χαλαρό». Τα κεφαλαία στο ΜΗ δεν είναι δικά μας, τα βάζουν αυτά με τον τόνο της φωνής τους. «Και γιατί βρε παιδί μου να μη σε ακουμπάει καθόλου;»

 

 

Εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις: τα αγόρια φοβούνται μη χαλάσει η χωρίστρα ή μην καραφλιάσουν περισσότερο, αν και οι περισσότεροι έχουν φτάσει το μαλλί του Γιάννη Ζουγανέλη.

Τα κορίτσια τα απασχολεί πολύ επίσης το πατικωμένο μαλλί που μόλις έσκασαν τριψήφιο νούμερο για το κομμωτήριο και το make up. Εμ δεν είναι και λίγο, για φαντάσου να έχεις βαφτεί μία ώρα, να έχεις γίνει μοντελάρα, να πας βόλτα, να βγάλεις το κράνος και να είσαι σαν τον Τζόκερ από τον Batman.

Τα αγόρια βλέπουν τις τρίχες στο κράνος όταν τα βγάζουν και τα πιάνει ταραχή. Εάν φεύγουν τόσες κάθε φορά, στο τέλος τι θα μείνει; Κοιτάξτε, εμείς επιστήμονες τριχολόγοι δεν είμαστε, όμως σίγουρα αυτές οι τρίχες θα έφευγαν ούτως ή άλλως, ακόμα και να καθόσασταν σπίτι.

Διαβάστε επίσης  Fly this summer to paradise: Red Havana Premium is coming (15/5)

Αυτά όμως δεν έχουν απολύτως καμία σημασία. Αν μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, τότε μία επίσκεψη στον τομέα της Ορθοπεδικής στο γειτονικό νοσοκομείο σας, θα πείσει και τον πιο ανεγκέφαλο κάγκουρα.

Τι να την κάνεις τη χωρίστρα αλφαδιά, το μαλλί το αφράτο, τις τρεις στρώσεις ειδικών βάσεων συνδυασμό με τη μάσκαρα και το eyeliner όταν τα δόντια και το σαγόνι μείνουν στην άσφαλτο;

Κατανοώντας την ανάγκη του κάθε ατόμου να είναι όμορφο με όποιο τρόπο επιθυμεί, υπενθυμίζω ότι υπάρχουν και τα αυτοκίνητα: μαλλί και make up στην πένα, μουσικούλα, ιδανική θερμοκρασία, μίνι φορέματα, πέδιλα και ασφάλεια. Μηχανή ίσον μίνιμαλ λούσα με ασφάλεια. Διαλέξτε και πάρτε.

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t