Υπό νέα διεύθυνση, με ανανεωμένο χώρο, νέα κουζίνα αλλά και νέο σχήμα, ο ολοκαίνουριος Βολόσυρος υπόσχεται να μας χαρίσει σπουδαίες νύχτες, αλλά και μοναδικά Κυριακάτικα απογεύματα!
Ο ολοκαίνουριος Βολόσυρος έχει ξεκινήσει δυναμικά, κάνει πράξη την υπόσχεσή του να μας χαρίσει σπουδαίες βραδιές και μοναδικά Κυριακάτικα απογεύματα γεμάτα διασκέδαση, και τώρα έφτασε η στιγμή και για την πρώτη εκδήλωση με καλεσμένο κρητικό καλλιτέχνη!
Κυριακή 12/11 μετά τις 15:00 ο αγαπημένος Μανώλης Μπομπολάκης με το επιτελείο του θα βρίσκονται στο Βολόσυρο και ένα αξέχαστο παραδοσιακό απόγευμα σας περιμένει!
Και φυσικά Παρασκευή και Σάββατο ο Κωσταντίνος Κανδήρος και η Πολύμνια Κοτσώνη αποτελούν εγγύηση σε ένα πρόγραμμα που θα σας ξεσηκώσει!
INFO
The Day: Κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
The Time: 21:00 – 21:00 – 15:00
The Place: Βολόσυρος Εστιατόριο Ι Μεζεδοπωλείο
Location: Aγίων Αποστόλων 81