Αντιλαμβανόμαστε την καχυποψία, κι εμείς την έχουμε πατήσει στο παρελθόν με ακριβές αγορές που δεν βγήκαν καλές ή έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας με φτηνότερα. Όμως αυτές είναι οι εξαιρέσεις

 

 

Υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που μας ρωτάει για τα πιο ποιοτικά προϊόντα τα οποία είναι και ακριβότερα: «είναι όντως καλύτερο ή θα πληρώσω απλώς τη φίρμα;» Αντιλαμβανόμαστε την καχυποψία, κι εμείς την έχουμε πατήσει στο παρελθόν με ακριβές αγορές που δεν βγήκαν καλές ή έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας με φτηνότερα. Όμως αυτές είναι οι εξαιρέσεις – στη δική μας δουλειά που βλέπουμε τα κράνη, τα γάντια, τις μπότες και τα υπόλοιπα εκ των έσω, τα ακριβότερα είναι σχεδόν πάντα καλύτερα. Κι επειδή θα ωρύονται κάποιοι στα σχόλια, παρακαλώ μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είπαμε υπάρχουν και εξαιρέσεις.

 

 

Πέρυσι στη χειμερινή γκαζόβολτα (η οποία παρεμπιπτόντως είναι στις 11 Φλεβάρη, μην ξεχνιόμαστε) είχα βάλει τα καταπληκτικά Dainese γάντια μου, τα οποία όμως επειδή είναι 8 ετών δεν διαθέτουν smart touch στα δάχτυλα για να χειρίζομαι το google maps φορώντας τα. Αντάλλαξα λοιπόν με την συνεπιβάτη μου που έτυχε να φοράμε το ίδιο νούμερο. Ήταν αξίας λιγότερης των τριάντα ευρώ αλλά χοντρά για να μην περνάει το κρύο και με το πολυπόθητo smart touch. Παιδιά στο τέταρτο πάνω είχαν καταπαγώσει τα χέρια μου! Όχι επειδή έμπαινε κρύο, αλλά διότι η μεμβράνη αδιαβροχοποίησης της πλάκας που έχουν δεν διαπνέει καθόλου, ίδρωνε το χέρι ανελέητα και πάγωνε επειδή το ίδιο το χέρι προσπαθούσε να στεγνώσει τον ιδρώτα του! Άλλο να σας το λέω και άλλο να το παθαίνετε. Δράμα.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει διασκέδαση για όλους!

Επίσης, λίγοι γνωρίζουν ότι κάποια μπουφάν είναι φτιαγμένα από γνήσιο υλικό «Cordura”που είναι πανάκριβο και όχι τύπου κορντούρα – νάιλον που είναι πιο ευτελές, ότι στα laminated η μεμβράνη είναι κολλημένη πάνω στο εξωτερικό ύφασμα, ότι τα SHOEI περνάνε 13 (!) ποιοτικούς έλεγχους μέχρι να μπουν στο κουτί τους και άπειρα άλλα. Έτσι επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι και εδώ, ό,τι πληρώσεις παίρνεις.

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t