Πιστεύετε ότι ο καλωπισμός είναι καθαρά ανθρώπινη ανάγκη; Κάνετε λάθος! Ο τετράποδος φίλος σας πρέπει να έχει και αυτός την περιποίηση που του αξίζει!

 

 

Γι’ αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε αυτό, το Woof Barber – Pet Grooming Chania.

Το Woof Barber δεν είναι απλά ένα κομμωτήριο σκύλων, αλλά το μέρος που θα θέλει ο τετράποδος φίλος σας μετά την πρώτη επίσκεψη να πάει ξανά και ξανά.

 

 

Στα έμπειρα χέρια του Φώτη ο σκύλος σας θα λάβει την ύψιστη φροντίδα και περιποίηση και θα βγει κυριολεκτικά…άλλος σκύλος!

Είτε πρόκειται απλά για μπάνιο, για κούρεμα ή για ολοκληρωτικό καλλωπισμό με περιποίηση και των άκρων και των ευαίσθητων περιοχών, στο Woof Barber ξέρουν πώς να κάνουν τη διαδικασία την πιο όμορφη εμπειρία για τον σκύλο σας.

 

 

Η ύπαρξη ενός κατοικίδιου τη φορά, η πραγματοποίηση της διαδικασίας σε ανοιχτό χώρο χωρίς περιορισμό, τα πιστοποιημένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται και η εκπαίδευση του Φώτη πάνω στο αντικείμενο είναι οι εγγυήσεις που χρειάζεστε.

 

Διαβάστε επίσης  Για live διασκέδαση, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

 

Αν θέλετε να κάνετε το πιο όμορφο δώρο στο τετράποδο φίλο σας, πηγαίνετε το μια βόλτα από το Woof Barber και θα σας ευγνωμονεί!