Με ένα δικό μας παιδί, τη Νικόλετα Κοϊμτζή να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στη ζαχαροπλαστική και να συμβάλει τα μέγιστα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE κατέκτησε την 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International 2024!

 

 

Σταθερά στην κορυφή για 4η συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE κατακτώντας την 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International 2024.

 

 

 

Σπουδαστές σχολών από όλον τον κόσμο συναντήθηκαν στη γαλλική πόλη Ρενς τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 σε έναν από τους σπουδαιότερους γαστρονομικούς διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων chef, με κριτική επιτροπή μια ομάδα διακεκριμένων Γάλλων chef & pastry chef, βραβευμένων με αστέρια Michelin.

 

 

Την ελληνική αποστολή εκπροσώπησαν οι σπουδαστές της Σχολής LE MONDE, Νικολέτα Κοϊμτζή από τα Χανιά στο κομμάτι της ζαχαροπλαστικής και Άγγελος Γεολδάσης από Κέρκυρα στο κομμάτι της μαγειρικής,  οι οποίοι μέσα σε  2:30 ώρες δημιούργησαν 4 γλυκά και 4 αλμυρά ίδια πιάτα, εντυπωσιάζοντας τους κριτές τόσο με τις γαστρονομικές τους συνθέσεις όσο με τον επαγγελματισμό τους.

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

 

 

 

Την προετοιμασία τους ανέλαβαν οι επικεφαλής των τομέων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της Σχολής, Μιχάλης Νουρλόγλου και Χάρης Ψιλόπουλος που με την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους, στάθηκαν δίπλα τους από την πρώτη μέρα, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και αξιολογώντας την προπονητική τους εξέλιξη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEWS’MAG (@newsmagchamp)

 

Μια διάκριση που αποδεικνύει την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση που προσφέρει η Σχολή LE MONDE στους σπουδαστές της και το διεθνές της κύρος, αλλά και το επίπεδο των σπουδαστών όσον αφορά το ταλέντο και την αγάπη τους για το αντικείμενο.

 

Εμείς από την Chillin θα ευχηθούμε στη Νικολέτα πάντα επιτυχίες, και αυτό να είναι η αρχή του πιο “γλυκού” ταξιδιού. Συγχαρητήρια!