Το iReady Service & Accessories στην Περίδου 17 πραγματοποιεί τα εγκαίνια του και σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά να γνωρίσετε από κοντά τον ειδικό στην επισκευή smartphones, desktop, laptops και tablets.

 

 

Μπορεί να το έχετε επισκεφτεί ήδη, ίσως το έχετε παρατηρήσει καθώς περνάτε..αν όχι τότε η Παρασκευή 5 Απριλίου είναι η ιδανική μέρα για να το γνωρίσετε! Το iReady Service & Accessories στην Περίδου 17 πραγματοποιεί τα εγκαίνια του και σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά να γνωρίσετε από κοντά τον ειδικό στην επισκευή smartphones, desktop, laptops και tablets.

Στο iReady, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι για εσάς το κινητό σας τηλέφωνο, ο υπολογιστής σας ή το tablet σας και πόσο άβολη μπορεί να είναι η απώλεια της λειτουργικότητάς τους. Για αυτό και σας παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εξυπηρέτησης και γρήγορους χρόνους επισκευής, καθώς και ανταγωνιστικές τιμές.

Οπότε Παρασκευή 5/4 από τις 18:00 και μετά κάντε μια βόλτα από εκεί για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές..και να διασκεδάσετε φυσικά σε μια αξέχαστη βραδιά γνωριμίας με τον Andreasondecks στη μουσική επιμέλεια!

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

INFO
The Day: Παρ. 05/4
The time: 18:00
The place: iReady Service & Accessories
Location: Περίδου 17