Ο Απρίλιος είναι εδώ και η διασκέδαση στο γνωστό σημείο διασκέδασης στην Επιμενίδου 2 χτυπάει κόκκινο! Μοναδικές live βραδιές κάνουν τα βράδια σας ξεχωριστά!!

 

 

Στα καθιερωμένα, η αρχή γίνεται κάθε Τετάρτη με την αγαπημένη ”BarSTARS ” karaoke βραδιά υπό την επιμέλεια του Στάθη Ιωάννου και κάθε Πέμπτη τα σπάμε λαϊκά με τον Valentino full Band, κάθε Παρασκευή οι ανανεωμένοι Freaktones σας απογειώνουν και κάθε Σάββατο ο μοναδικός Μάνος Μαλαξιανάκης με τη μπάντα του φροντίζουν να γίνεται αξέχαστο!

Και πάμε στα special: Πέμπτη 11/4 ο Valentino υποδέχεται τη Στέλλα Γεωργακάκη σε μια άκρως ελληνική βραδιά, Σάββατο 13/4 στις 19:00 ο Ταφ Λάθος μαζί με τον Dj Micro στα Decks, βγαίνουν στον δρόμο για το 2024 και παρουσιάζουν ένα “Best Of Setlist“, Κυριακή 14/4 οι Χαΐνηδες έρχονται στο Bras de frères για μια μοναδική συναυλία, Τρίτη 16/4 θα λάβει χώρα ο πρώτος προκριματικός για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karaoke KWC Greece 2024 και Κυριακή 21/4 o Δημήτρης Μυστακίδης και η μπάντα του θα σταθούν όρθιοι στη σκηνή και θα μας θυμίσουν ότι στη μουσική (όπως θα ‘πρεπε και στη ζωή) δεν υπάρχουν σύνορα, ταμπέλες ή αποκλεισμοί.!

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

 

 

 

 

INFO
The Day: Τετ. 10/4 – Κυρ.21/4
The Time: 22:00
The place: Bras de Frères bar
Location: Επιμενίδου 2