Το early start είναι μια σημαντική εξέλιξη, για μια μεγαλύτερη σε διάρκεια σεζόν.

 

Λίγο οι καλές καιρικές συνθήκες, λίγο η έλευση της άνοιξης και όλα μοιάζουν καλοκαίρι και πάλι στο νησί. Οι ετοιμασίες στα τουριστικά θέρετρα έχουν ξεκινήσει, ενώ και οι εποχιακές επιχειρήσεις βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών. Στα ευχάριστα, το γεγονός ότι ήδη έχουν λειτουργήσει κάποιες ξενοδοχειακές μονάδες φιλοξενώντας και τους πρώτους επισκέπτες της σεζόν.

Μια πολλά υποσχόμενη σεζόν, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, που μέχρι στιγμής έχει καταγραφεί ως εξής. Από τη μία πλευρά έχουμε ξενοδόχους αλλά και πράκτορες να αναφέρονται σε μία ανοδική χρονιά, ως προς τον αριθμό των προκτρατήσεων και από την άλλη παρατηρείται μια συγκρατημένη αισιοδοξία και σε κάποιες περιπτώσεις μια απαισιοδοξία σε ότι αφορά τις κρατήσεις σε βίλες, που θεωρητικά αποτελούν τον “καλό κόσμο” που θέλει το νησί.

Εγώ θα έλεγα ότι όλοι είναι ωφέλιμοι αυτή τη περίοδο και όλους τους χρειαζόμαστε. Άλλωστε δεν γνωρίζουμε απόλυτα πως λειτουργεί κάθε τουρίστας στις διακοπές του και πως επιλέγει να ξοδέψει το budget του στις διακοπές του.

Διαβάστε επίσης  Fly this summer to paradise: Red Havana Premium is coming (15/5)

Εμείς οφείλουμε να υποδεχτούμε με χαμόγελο και υψηλές υπηρεσίες κάθε επισκέπτη του νησιού και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Το early start είναι μια σημαντική εξέλιξη, για μια μεγαλύτερη σε διάρκεια σεζόν.

Ας κρατήσουμε λοιπόν το πρώτο θετικό, μπαίνοντας στη καλοκαιρινή σεζόν!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/