Ας μιλήσουμε και λίγο ποδοσφαιρικά. Άλλωστε το επιτάσσει και η ολοκλήρωση ενός από τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, εκεί όπου το φινάλε ήταν δραματικό και έμελε να ανατραπεί στα τελευταία 6 λεπτά.

 

 

Ας μην κοροϊδευόμαστε, όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, όλοι έβλεπαν ένα πρωταθλητή. Τόσο η μεταγραφική ενίσχυση όσο και το υπάρχον ρόστερ ήταν κομμένο και ραμμένο για τα μπαράζ. Όμως για ακόμα μία φορά ο Βασιλιάς των Σπορ μας θυμίζει ότι δεν αρκεί το μεγάλο budget. Τόσο ο Απόλλων, όσο και η ΑΕ Κυδωνίας, είναι ομάδες με πολύ μικρό ρόστερ για πρωταθλητισμό, αλλά διαθέτουν τεράστια χημεία και αυτό φάνηκε καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας αναμφισβήτητα αποδυναμώθηκε, είχε και ατυχίες με τραυματισμούς, όμως οι παίκτες του συνυπάρχουν αρκετά χρόνια στην ομάδα και έχουν γίνει μια παρέα. Και στο ποδόσφαιρο, οι παρέες κάνουν τη διαφορά. Η ΑΕ Κυδωνίας δουλεύει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια και γι’αυτό έφτασε δίκαια στην πρώτη θέση, μέχρι το χιτσκοκικό φινάλε, που έστεψε τον Απόλλωνα πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 794: Nemesis...αυτό πρέπει να το ζήσεις!

Αναρωτιέμαι, αν αυτό το πρωτάθλημα είναι πιο γλυκό από το προ διετίας, που πήρε σχεδόν περίπατο ο Απόλλωνας. Κατ’εμέ αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, γιατί ήταν αυτό που λέμε “against all odds”.

Όσο για τον ΑΟΧ, το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα του εξανεμίζει τις ελπίδες για άνοδο, όμως θα πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος και να συνεχίσει τη προσπάθεια και την επόμενη χρονιά. Ευχή όλων μας είναι να δούμε μια ομάδα μας στην Superlague.

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/