Στην Ακτή Τομπάζη 19, με θέα τον επιβλητικό Φάρο ο Executive Chef Έκτορας Μποτρίνι και ο Chef Σωτήρης Ματσούκας ανυπομονούν να σας ταξιδέψουν σε ένα γαστρονομικό κόσμο που θα σας ενθουσιάσει!

 

 

Το αγαπημένο luxury seafood restaurant στην Αλμυρίδα στον Αποκώρονα με την υπογραφή του γνωστού σε όλους chef Ettore Botrini, σίγουρα το γνωρίζετε και το μόνο που πρέπει να μάθετε είναι ότι επιστρέφει ανανεωμένο σε όλους τους τομείς με σκοπό φυσικά να μονοπωλήσει τις προτιμήσεις των φίλων της γαστρονομίας για ακόμα μια σεζόν.

 

 

Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε είναι για την έλευση του AlmyVita σε νέα τοποθεσία, στην καρδιά του Παλιού Λιμανιού, την Παρασκευή 17 Μαΐου! Στην Ακτή Τομπάζη 19, με θέα τον επιβλητικό Φάρο ο Executive Chef Έκτορας Μποτρίνι και ο Chef Σωτήρης Ματσούκας ανυπομονούν να σας ταξιδέψουν σε ένα γαστρονομικό κόσμο που θα σας ενθουσιάσει!

Διαβάστε επίσης  Issue 793

Αν και σεις επιθυμείτε να γευτείτε ένα πραγματικό τελετουργικό υψηλών προδιαγραφών, με έμφαση στην καλύτερη δυνατή περιποίηση σας, τότε ένας είναι ο προορισμός φέτος το καλοκαίρι.. AlmyVita!

 

 

 

INFO
The Day: Παρ. 17/5
The Place: AlmyVita
Location: Ακτή Τομπάζη 19, Παλιό Λιμάνι