Ο Μάιος είναι ο μήνας μας! Ο μήνας του φεστιβάλ μας! Αυτού που αγαπούν Έλληνες και ξένοι, μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και άντρες. Είναι μήνας Street Food Festival Crete.

 

 

Αφήσαμε πίσω μας το Πάσχα και πλέον το καλοκαίρι είναι στη στροφή! Ο Μάιος είναι ο μήνας μας! Ο μήνας του φεστιβάλ μας! Αυτού που αγαπούν Έλληνες και ξένοι, μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και άντρες. Είναι μήνας Street Food Festival Crete.

Φέτος λοιπόν, το ταξίδι ξεκινάει από το Λιμάνι Ηρακλείου, στην καρδιά της πόλης, λίγα μέτρα μακριά, από το σημείο που πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη χρονιά. Νέοι παίκτες της εστίασης, από το Ηράκλειο, αλλά και Food trucks από διάφορα μέρη της Ελλάδας παρκάρουν στο Λιμάνι και βάζουν μπροστά τα τηγάνια και τις σχάρες για να μας χαρίσουν ένα πεντανόστιμο τριήμερο!

Παλιές καραβάνες και ταλαντούχοι djs, νέες μπάντες και αγαπημένοι μουσικοί, παρέα με χορευτικές ομάδες δίνουν την πιο ευχάριστη νότα στο φετινό φεστιβάλ…και επειδή οι ώρες δεν αρκούν για να απολαύσουν οι χιλιάδες φίλοι την Street Food εμπειρία, δίνουμε παράταση στη Κυριακή, ανοίγοντας τις πόρτες από τις 12.00 το μεσημέρι!

Διαβάστε επίσης  Μέγιστη Αρετή - by GAS Motosport Culture

Δεν σας έφταναν αυτά; έχουμε κι’ άλλα! Δύο μέρες με Food games και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους αλλά και ένα ολοκαίνουριο insta spot για τις απαραίτητες selfies!

Καλώς να ορίσετε λοιπόν σε ένα ακόμα Street Food Festival…το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού του νησιού!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/