Αυτή είναι η εβδομάδα μας και δε θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε λίγες γραμμές στο φεστιβάλ μας. Το Street Food Festival Crete κλείνει 6 χρόνια παρουσίας και φαίνεται απίστευτο πότε πέρασαν και πως έχει εξελιχθεί μέσα στο χρόνο αυτό το φεστιβάλ.

 

 

Αναμφίβολα ένα από τα πιο δύσκολα projects που έχουμε πραγματοποιήσει, για αρκετούς λόγους. Αρχικά οι καιρικές συνθήκες. Το γεγονός ότι γίνεται στην αρχή ή προς το τέλος του καλοκαιριού πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις, όπως αυτές που ζήσαμε τα 2 τελευταία χρόνια σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο με ακραία και απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα. Όπως λέμε όμως πάντα…με το Θεό δε τα βάζεις.

Αυτό ίσως είναι το μόνο που δε μπορούμε να ελέγξουμε. Ο συντονισμός τόσων ανθρώπων είναι κομματάκι δύσκολος. Επιχειρήσεις, χορηγοί, ανθρώπινο δυναμικό, επισκέπτες, συνεργάτες. Μια τόσο μεγάλη παραγωγή σε χώρες του εξωτερικού που γίνονται αντίστοιχες παραγωγές θα απασχολούσαν το εξαπλάσιο δυναμικό σε τομείς ευθύνης, όμως εμείς είμαστε εδώ για όλα. Μπορεί να είναι εξουθενωτικό, όμως τη στιγμή που βλέπεις χιλιάδες κόσμου να επιλέγουν να διασκεδάσουν στο φεστιβάλ σου, ξεχνάς τα πάντα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 796: Κολυμπάτε αδέρφια!

Φέτος λοιπόν για πρώτη φορά ξεκινάμε από το Σάββατο 25 και πάμε μέχρι και τη Δευτέρα 27 Μαΐου και δε μπορούμε παρά να είμαστε ενθουσιασμένοι για όσα πρόκειται να ζήσουμε παρέα. Γεύσεις, μουσικές, χορευτικά και πολλά food games για μικρούς και μεγάλους! Είστε έτοιμοι για ακόμα μία ξεχωριστή εμπειρία; Το Street Food Festival σας περιμένει!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/