Φανταστείτε να τα απολαμβάνετε όλα αυτά στο καταπληκτικό rooftop με θέα το ηλιοβασίλεμα και τη θάλλασα..μόλις βρήκατε τον αγαπημένο σας καλοκαιρινό προορισμό: Smoky Lounge Bar στην Αλμυρίδα!

 

 

Η αρχή γίνεται με το που εισέρχεσαι στον εντυπωσιακό χώρο, όπου ο πελάτης είναι στο επίκεντρο και αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή την πραγματική έννοια της λέξης “lounge”. Εκτός από αυτό όμως, είναι και all day cafe cocktail & shisha bar. Αυτό σημαίνει πως αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλη τη διάρκεια της μέρας..αλλά και της νύχτας!

 

 

Από νωρίς το πρωί για εξαιρετικό πρωινό, συνεχίζοντας για brunch ή lunch break ή απλά για να απολαύσετε τον καφέ σας, ο πλήρης κατάλογος θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. Και όταν θα έρθει η ώρα για τις βραδινές ανησυχίες, το bar σας περιμένει για το αγαπημένο σας ποτό ή για να δοκιμάσετε κάποιο από τα μοναδικά signature cocktails!

Διαβάστε επίσης  Υποδεχόμαστε το "Νέο" Beans & Tales Spritzeria - Cocktail bar (05/7)

 

 

Τελευταίο και καλύτερο αφήσαμε το Shisha bar, ένας παράδεισος για τους λάτρεις του ναργιλέ με μεγάλη ποικιλία και με ξεχωριστές και πλούσιες αρωματικές γεύσεις! Φανταστείτε τώρα να τα απολαμβάνετε όλα αυτά στο καταπληκτικό rooftop με θέα το ηλιοβασίλεμα και τη θάλλασα..μόλις βρήκατε τον αγαπημένο σας καλοκαιρινό προορισμό: Smoky Lounge Bar στην Αλμυρίδα!

 

 

 

 

INFO
The Day: Καθημερινά κοντά σας
The Time: 08:00 – 02:00
The place: Smoky Lounge Bar
Location: Αλμυρίδα, Αποκόρωνας