Φέτος λοιπόν κάνω ένα ακόμα όραμα μου πραγματικότητα, χτίζοντας ένα event διαφορετικό από τα συνήθη, με σκοπό το Nemesis να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης.

 

 

Η ιδέα του Nemesis γεννήθηκε πριν κάποια χρόνια σε ένα event που βρέθηκα ως guest dj στην Ολλανδία. Το ένα από τα stage είχε θέμα την Αρχαία Ελλάδα και το concept περιλάμβανε πολλά αρχαιοελληνικά στοιχεία. Εκεί διαπίστωσα πόσο πουλάει η Ελλάδα και οι αρχέγονες ρίζες της.

Από τότε και μέχρι σήμερα δεν είχα καταφέρει να κάνω κάτι αντίστοιχο που θα κάνει buzz, τόσο στους ξένους, όσο και στους Έλληνες. Φέτος λοιπόν κάνω ένα ακόμα όραμα μου πραγματικότητα, χτίζοντας ένα event διαφορετικό από τα συνήθη, με σκοπό το Nemesis να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης.

 

 

Κάθε Τετάρτη μετά τις 17.00 το σκηνικό του Cabana αλλάζει. Ο χώρος μεταμορφώνεται, μούσες κάνουν την εμφάνιση τους, ο Μινώταυρός επίσης και όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία διασκέδασης. Η πρεμιέρα είναι στις 19 Ιουνίου και το πρώτο event για το Cabana Mare είναι γεγονός.

Διαβάστε επίσης  Sfiga Club: Summer Opening 2024

Το σκηνικό είναι πάντα πιο ωραίο όταν πλαισιώνεται από όμορφα πρόσωπα με καλή διάθεση, γι’αυτό σας θέλουμε εκεί!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/