Το φετινό ταξίδι του Street Food Festival ολοκληρώθηκε στα Χανιά και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την επόμενη χρονιά, που δε θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες έξι. Μέχρι τότε…καλό καλοκαίρι!

 

 

Χιλιάδες φίλοι του φαγητού, έδωσαν το παρόν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων!  Το χορταστικό από κάθε πλευρά μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του τριημέρου, αλλά και οι ξεχωριστές γευστικές επιλογές των περιπτέρων, υπήρξαν η αφορμή να δώσουν το παρόν ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού.

 

 

Οι μπάντες έδωσαν τον τόνο! Οι The Magic Reed, η Μαίρη Αθανασίου, οι Esans, o Carl Axon, τα Κωστάκια και ο Σταύρος Λαμπρόπουλος ώθησαν το κοινό να τραγουδήσει, να χορέψει και να διασκεδάσει με τη ψυχή του. Οι djs N.Vogiatzakis, Hermes, Anonymous, Antonie Z, Jay, Dj Pingu, Dj Lefteris 55 και Andreasondecks, χαρίσουν το ιδανικό soundtrack στους φίλους του φεστιβάλ, ενώ οι μουσικοχορευτικές ομάδες, Artzone, Baila Studio, Flashdance, Bailando και ο «Παραδοσιακός Σύλλογος Βιγλάτορες» ετοίμασαν συγκλονιστικές χορογραφίες, με μικρούς και μεγάλους μαθητές να καταπίνουν τη σκηνή!

Διαβάστε επίσης  Latin Village Festival Pre-Party at Cabana Mare (Fri.12.July)

 

 

Σα να μην έφτανε αυτό, η Γωγώ Καλληδονάκη δοκίμαζε τις επιδόσεις του κοινού με Food Games by SYNKA που χάρισαν άφθονο γέλιο και απείρου κάλους καταστάσεις, στη σκηνή του φεστιβάλ.

Οι μικροί φίλοι του φεστιβάλ απόλαυσαν τους animater ZinZin & Fistiki, έπαιξαν στα φουσκωτά και δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στα food games του τριημέρου.

 

 

Το φετινό ταξίδι του Street Food Festival ολοκληρώθηκε στα Χανιά και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την επόμενη χρονιά, που δε θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες έξι.

 

Μέχρι τότε…καλό καλοκαίρι!

 

 

More photos from the events:

Chania Day 1 :  https://www.facebook.com/media/set/?vanity=chillinpress&set=a.987944300004535
Chania Day 2 : https://www.facebook.com/media/set/?vanity=chillinpress&set=a.988619499937015
Chania Day 3 : https://www.facebook.com/media/set/?vanity=chillinpress&set=a.991334639665501

 

More Street Food Festival news:
Fb: Street Food Festival Crete
Insta: street_food_festival_crete