Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που έριξαν αυλαία το Villa και το Mylos Club σε Αγία Μαρίνα και Πλατανιά αντίστοιχα. Έκτοτε, τα Χανιά έπαψαν να είναι σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή διασκέδαση. Απέμειναν λίγες επιλογές clubbing και αυτές περιορίστηκαν μέσα στη πόλη.

Αποτελούσε κοινό μυστικό ότι όλοι όσοι έρχονταν στη πόλη σχολίαζαν αρνητικά το γεγονός ότι οι επιλογές νυχτερινής διασκέδασης ήταν πολύ περιορισμένες. Σε ότι αφορά τους ξένους επισκέπτες, αυτές οι επιλογές ήταν ακόμα πιο περιορισμένες. Αυτό ίσχυε μέχρι φέτος, μιας και ο Κυριάκος Παπασηφάκης, αποφάσισε να κάνει την αρχή για να αλλάξει το σκηνικό και να χαρίσει ξανά την παλιά αίγλη στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Το Cabana Disco είναι ένας χώρος που ξεκινάει τη νυχτερινή διασκέδαση από νωρίς (οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30) και έχει σκοπό να προσφέρει ποιοτική διασκέδαση με ξένη μουσική, τόσο στους ξένους όσο και στους Έλληνες ντόπιους και επισκέπτες.

Ο όρος “DISCO” υποδηλώνει ένα friendly χώρο και όχι απαραίτητα το είδος της μουσικής. 3 γιγάντιες disco μπάλες δίνουν το ανάλογο vibe, ενώ οι ήχοι των residents είναι Mainstream, με αρκετά disco και oldschool remixes και πολλές επιτυχίες του σήμερα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 793: Τo Street Food Festival σε περιμένει!

Οσοι επιθυμούν να διασκεδάσουν στο prive χώρο του club θα μπορούν να κάνουν τη κράτηση τους, ενώ όσοι επιθυμούν να διασκεδάσουν γύρω από το bar θα έχουν την δυνατότητα να συνυπάρξουν αρμονικά.

Πλέον η διασκέδαση θα ξεκινάει από νωρίς. Τέλος η εποχή που η διασκέδαση ξεκινούσε μετά τις 2.00! Στο Cabana Disco η είσοδος είναι ελεύθερη έως τις 12.00, δείχνοντάς και τις προθέσεις του ιδιοκτήτη.

Αν έχετε νοσταλγήσει αυτή τη μορφή διασκέδασης και αν έχετε αναπωλήσει τη πιο φωτεινή πλευρά του clubbing, τότε το Cabana Disco σας περιμένει τη Παρασκευή 21/6, καθώς και το Σαββατο 22/6 και τη Κύριακη 23/6 για το πρώτο δείγμα.

Ο χώρος είναι πανέμορφος…με όλους εσάς εκεί!

Κρατήσεις VIP: 698 1120 200

Αγία Μαρίνα, Χανιά