Συγχαρητήρια κυρία Διοικήτριά μου, εμείς μαζί σας διότι δεν υπάρχει παιδεία και κουραφέξαλα. Και οι ξένοι με την παιδεία, μόλις πατήσουν πόδι Ελλάδα και δουν ατιμωρησία, χειρότεροι από εμάς γίνονται…Αφού δεν έχουμε μυαλό, καλύτερα φόβος και τρόμος μπας και γλιτώσουμε.

 

 

Πηγαίνετε τώρα και πάρτε ψωμί παιδιά. Πολύ ψωμί. Διότι θα πέσουν όλοι, οι τοπικοί τουλάχιστον, φούρνοι. Μόλις είδα συμμαθητή μου, ο οποίος οδηγεί μηχανάκι / μοτοσυκλέτα πάνω από τριάντα χρόνια, να φοράει κράνος. Μα τον τουτάτη, ο ουρανός θα πέσει να μας πλακώσει.

Μιλάμε είχα πιο πιθανό να δω τον Άγιο Χαράλαμπο να κερνάει ουίσκι στο μπαρ το Ναυάγιο παρά τον Γιάννη να φοράει κράνος. Μα τι να έγινε; Το θαύμα της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος που γιόρταζε και πρόσφατα; Ή μήπως πέρασε μια βόλτα από το ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου και είδε τις λάμες να κάνουν παρέλαση;

 

 

Τίποτα από όλα αυτά. Άλλαξε η διεύθυνση της τοπικής Τροχαίας. Έχει μπει μία νέα κοπέλα, η οποία από ό,τι φαντάζομαι έχει βάλει σκοπό να μηδενίσει τα τροχαία. Και ποια μεγαλοφυή ιδέα της κατέβηκε; Και όχι μόνο της κατέβηκε, αλλά έχει και τα μπαλάκια να την υλοποιήσει. Η ιδέα της είναι η οδηγία να γράφουν ό,τι κινείται και είναι παράνομο. Μιλάμε δε χαρίζουν ούτε του παπά. Δεν βλέπω πια κανέναν ξεκράνωτο. ΚΑΝΕΝΑΝ. Ούτε για δείγμα. Και του συμμαθητή μου, που ήταν το τελευταίο κάστρο των άμυαλων, του πήραν πινακίδες, δίπλωμα, παραλίγο και τη μάνα να του πάρουν. Κύριος τώρα.

Διαβάστε επίσης  Σύλλογος Ποντίων Χανίων "Η Ρωμανία" - 2ήμερο Παραδοσιακό Αντάμωμα @ ΕΠΑ.Λ Ελευθερίου Βενιζέλου (17-18/7)

Γράφουν για θόρυβο από τις εξατμίσεις. Να είναι καλά τα παιδιά. Επιτέλους θα κοιμηθούμε και κανένα βράδυ. Γράφουν και για κράνος συνεπιβάτη. Γράφουν, άκουσον άκουσον, για φιμέ τζάμια στα αυτοκίνητα! Τι να πω, δεν έχω λόγια. Συγχαρητήρια κυρία Διοικήτριά μου, εμείς μαζί σας διότι δεν υπάρχει παιδεία και κουραφέξαλα. Και οι ξένοι με την παιδεία, μόλις πατήσουν πόδι Ελλάδα και δουν ατιμωρησία, χειρότεροι από εμάς γίνονται.

Αφού δεν έχουμε μυαλό, καλύτερα φόβος και τρόμος μπας και γλιτώσουμε.

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t