Η Γεωργία Τζατζιμάκη είναι μια δυναμική γυναίκα, σύζυγος, μητέρα δύο κοριτσιών και επιτυχημένη επιχειρηματίας, που διαχειρίζεται και την τελευταία λεπτομέρεια, που αφορά τον Φούρνος Ντουρουντούς

 

 

Πόσο δύσκολο ήταν το “άνοιγμα”, από τα Σφακιά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης των Χανίων;

Το άνοιγμα ήταν μία τεράστια πρόκληση, αλλά είμαι άνθρωπος που αγαπά τις προκλήσεις. Το να μεταφέρω μία παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση από τα Σφακιά στο κέντρο των Χανίων ήταν ένα μεγάλο βήμα, αλλά με την υποστήριξη της οικογένειάς μου και την εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, όλα πήγαν καλύτερα από το αναμενόμενο και αυτή μας η απόφαση αγαπήθηκε από τον κόσμο αμέσως!

 

 

Ποια είναι τα συστατικά για να μπορέσει μια οικογενειακή επιχείρηση να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί, όπως έχετε κάνει εσείς;

Η επιτυχία για μένα δεν βασίζεται σε πολλά. Κύρια συστατικά: πάθος, ποιότητα, επιμονή και σεβασμός. Η αφοσίωση στην ποιότητα των προϊόντων μας, η συνεχής αναζήτηση νέων ιδεών και η διατήρηση της παράδοσης είναι θεμελιώδη στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

 

 

Είχατε οραματιστεί την εξέλιξη του φούρνου ή προέκυψε στη πορεία;

Η αλήθεια είναι ότι είχα πάντα μεγάλα όνειρα για τον φούρνο .Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Δεν προυπήρχε παράδοση στην αρτοποιία . Όταν ξεκινήσαμε, ήξερα ότι θέλω να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό που να συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική. Ωστόσο, πολλά από τα βήματα και τις καινοτομίες προέκυψαν στη διάρκεια, καθώς προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Διαβάστε επίσης  Issue 801

 

 

Γνωρίζουμε ότι “κυριολεκτικά όλα” περνάνε από την έγκρισή σας. Είναι θέμα χαρακτήρα ή διασφάλισης ποιότητας;

Είναι θέμα διασφάλισης ποιότητας, αλλά και χαρακτήρα. Είμαι άνθρωπος που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και θέλω να διασφαλίζω ότι κάθε προϊόν που βγαίνει από τον φούρνο μας είναι άψογο.Πιστεύω ότι ο πελάτης αξίζει το καλύτερο και γι’ αυτό προσπαθώ να ελέγχω προσωπικά όσο το δυνατόν περισσότερα.

 

 

 

Σχεδόν 8 μήνες λειτουργίας του καταστήματος της Πλατείας 1866. Πως θα κρίνατε την μέχρι τώρα πορεία και τι να περιμένουμε να δούμε ακόμα;

Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι εξαιρετική! Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αυτό μας γεμίζει χαρά και ευθύνη. Ακόμα δεν έχουμε κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας , οι σκέψεις και τα σχέδια είναι πολλά. Όλα θέλουν το χρόνο τους για να υλοποιηθούν.

 

Έχετε επενδύσει και στο e-shop ntourountous.gr όπου έχετε έντονη δραστηριοποίηση. Θεωρείτε ότι εκεί είναι το μέλλον ή πιστεύετε ότι η επαφή του πελάτη με το φυσικό κατάστημα θα παραμείνει αναλλοίωτη;

Το e-shop είναι μια πλατφόρμα για να φέρουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερο κόσμο και να εξυπηρετήσουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα. Παρόλα αυτά, η επαφή με το φυσικό κατάστημα έχει μία ξεχωριστή μαγεία που πιστεύω θα παραμείνει πάντα αναντικατάστατη. Οι μυρωδιές, οι γεύσεις, η αμεσότητα της εξυπηρέτησης δεν αντικαθίστανται εύκολα από την οθόνη.
Έχουμε, με έναν τρόπο, καταργήσει τις αποστάσεις και στέλνουμε τα προϊόντα μας πανελλαδικά, με στόχο να μάθει ο κόσμος τι είναι πραγματικά σφακιανό και να αναδείξουμε την ποιότητά μας. Πάμε πολύ καλά και πλέον εξυπηρετούμε και τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, κάτι που μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Διαβάστε επίσης  Issue 803

 

 

Ποια είναι τα επόμενα βήματα του Φούρνου Ντουρουντούς που θα μπορούσατε να μας αποκαλύψετε;

Τα σχέδια μας είναι πολλά, ποτέ βέβαια ανακοινώσιμα.
Ελπίζω να καταφέρω να τα πραγματοποιήσω όλα.

 

 

Πως θα χαρακτηρίζατε τις αλλαγές που συντελούνται στην Πλατεία 1866; Τι ακόμα θα θέλατε να δείτε να πραγματοποιείται;

Η Πλατεία 1866 αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που προσελκύει όλο και περισσότερους ανθρώπους και επιχειρήσεις. Θα ήθελα να δω ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση της πόλης, καθώς και δράσεις που υποστηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις.
Τα Χανιά σαν πόλη , έχει απίστευτες δυνατότητες.Θα μπορούσε να είναι προορισμός τουριστικός 12 μήνες το χρόνο.

 

 

Μένει προσωπικός χρόνος, όταν έχετε να διαχειριστείτε τόσα πράγματα στη μέρα σας;

Δυστυχώς προσωπικός χρόνος δεν υπάρχει καθόλου.Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνω ακριβά και εγώ και η οικογένεια μου.Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ισορροπία.

Διαβάστε επίσης  Kenshō Massage & Spa: Σεπτέμβριος...ήρθε η ώρα για αποφόρτιση!

 

 

Στο ερώτημα Σφακιά ή Κέντρο Χανίων τίθεται δίλλημα;

Δίλημμα δεν θα τεθεί ποτέ.
Για μένα, τα Σφακιά είναι η ψυχή του Φούρνου Ντουρουντούς.
Το Κέντρο των Χανίων είναι ο πρώτος μας σταθμός. Και τα δύο μέρη είναι κομμάτια δικά μου, για τα οποία έχω κοπιάσει απίστευτα. Μπορεί όμως να προκύψουν και άλλα.

Ευχαριστώ τον κόσμο των Χανίων που μας αγκάλιασε και μας στηρίζει από το ξεκίνημα μας.Θα φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε τα καλύτερα!