Μύρισαν Χριστούγεννα και η Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο σας υποδέχεται με γιορτινή διάθεση στον ξεχωριστό χώρο της για να διασκεδάσετε ακριβώς όπως σας αρέσει!

 

 

Ο γνωστός προορισμός διασκέδασης στο Κάτω Δαράτσο είναι μαζί σας τις γιορτές με τις αγαπημένες σας λαϊκές βραδιές, ενώ σας περιμένει Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων το μεσημέρι από τις 14:30 καθώς και Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με γιορτινό ξεχωριστό μενού και διασκέδαση στα ύψη από τους Μιχάλη Καμπίτση & Γιώτα Παπαδημητράκη!

Και φυσικά μη ξεχνάτε κάθε Παρασκευή ο μοναδικός Μανώλης Σταγάκης μαζί με την Κωνσταντίνα Πηλιούρη και τον Μιχάλη Καμπίτση, τα αγαπημένα σας «Πεντοχίλιαρα» σας χαρίζουν στιγμές διασκέδασης από λατρεμένες εποχές και κάθε Σάββατο οι Μιχάλης Καμπίτσης & Γιώτα Παπαδημητράκη σας υποδέχονται με «Τα Λαϊκά» για μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

 

Και τις γιορτές όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κάτω Δαράτσο για διασκέδαση «Όπως παλιά»!

 

 

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 843: Για το Μάνο μας!

 

INFO
The Day: Κάθε Τετάρτη – Παρασκευή – Σάββατο
The Time: 21:00 – 22:00 – 22:00
The Place: Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο
Location: Κάτω Δαράτσο