Mετά από περίπου 100 μέρες απραξίας η Σούπερ Λίγκα επιστρέφει στην δράση με την 1η αγωνιστική των Play off και play out. Δείτε τις ώρες και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τα 7 ματς του τριημέρου!

 

Στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής σαφώς και ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τούμπας με τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής, ενώ περίπου την ίδια ώρα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ως τυπικά γηπεδούχος στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Αθήνας.

Η αυλαία του έξτρα πρωταθλήματος, που μετά την περιπέτειας της πανδημίας του κορονοϊού αρχίζει ξανά μετά από 3 μήνες (σ.σ την 1η Μαρτίου η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου), ανοίγει στις 7.15μμ το βράδυ του Σαββάτου στην Νέα Σμύρνη με το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Βόλο!

Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (8μμ) στη Λαμία με την συνάντηση της γηπεδούχου ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play off και των play out, με τις ώρες διεξαγωγής και τα κανάλια μετάδοσης των αγώνων.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr