zodia chillinΚριός: Έρωτας: Κάποιοι από εσάς ψάχνετε για τον έρωτα σε λάθος μέρη. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας και περιμένει από εσάς ένα νεύμα. Επαγγελματικά: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που καιρό τώρα τις αναβάλλετε, από μέρα σε μέρα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Έχετε όλη τη βοήθεια και την κατανόηση του συντρόφου σας στην προσπάθειά σας να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Μόνο με αυτοπεποίθηση και γέρα νεύρα θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Είστε γοητευτικοί και το ξέρετε και το έχετε πάρει επάνω σας, όμως, μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, γιατί θα προσγειωθείτε ανώμαλα. Επαγγελματικά: Μην προσπαθείτε να βαρέσετε γροθιά στο μαχαίρι, κάντε λιγάκι υπομονή.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ένταση και γκρίνια είναι τα δυο χαρακτηριστικά που επικρατούν στη σχέση σας αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά: Μην κάνετε παράτολμα βήματα που μπορεί να σας οδηγήσουν στο κενό, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να βγείτε ξανά στον αφρό.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Λέων: Έρωτας: Οι διακυμάνσεις στη διάθεσή σας, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή. Επαγγελματικά: Εδώ τα πράγματα φαίνονται καλύτερα, αφού οι προσπάθειες σας έχουν εκτιμηθεί και η ανταπόδοση δεν θα αργήσει να έρθει.

 

Παρθένος: Έρωτας: Μάλλον τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλατε, αλλά μέσα από αυτή τη συγκυρία, μπορείτε να δώσετε λύση σε μια σχέση. Επαγγελματικά: Πολλή και σκληρή δουλειά σας περιμένει, χωρίς κατ’ ανάγκη να έχετε και την ανάλογη ανταμοιβή.

 

Ζυγός: Έρωτας: Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την ευτυχία σας, όμως μην τους δώσετε την ικανοποίηση να ασχοληθείτε μαζί τους. Επαγγελματικά: Κρατήστε μια πισινή και μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Χαλαρώστε και απολαύστε τη σχέση σας και τη γαληνή που σας χαρίζει ο σύντροφος σας. Επαγγελματικά: Λόγω της ανεξάρτητης προσωπικότητας που διαθέτετε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο συμπεριφοράς σας.

 

Τοξότης: Έρωτας: Μην αφήσετε σκιές να υπάρχουν στη σχέση σας. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και ξεκαθαρίστε την πορεία της σχέσης σας. Επαγγελματικά: Μπαίνετε σε μια δύσκολη τροχιά, πολλές οι νέες ευκαιρίες αλλά εσείς δεν έχετε το κουράγιο να τις κυνηγήσετε, με αποτέλεσμα να μείνετε πίσω.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Κάποιος από μακριά σας βλέπει και του τρέχουνε τα σάλια, κάποιος είναι κολλημένος μαζί σας, αλλά εσείς δεν θέλετε ούτε να τον δείτε. Προσέξτε γιατί θα γυρίσει ο τροχός. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα έξοδά σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Προστατέψτε τον εαυτό σας και τη σχέση σας από τα αδιάκριτα μάτια και από τα τις κακές γλώσσες. Επαγγελματικά: Προσέξτε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές αυτό το διάστημα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας. Αρπάξτε τώρα ό,τι σας προσφέρεται γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Επαγγελματικά: Κάποια μικρά προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους χωρίς, όμως, να σας δημιουργήσουν ουσιαστικό πρόβλημα για το μέλλον σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/