zodia chillin

Κριός: Έρωτας: Αν δεν πιστέψετε στον εαυτό σας, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να πέσετε θύματα μιας αγάπης που το μόνο που επιδιώκει είναι να παίξει μαζί σας. Επαγγελματικά: Πολύ λίγο σας επηρεάζουν τα γεγονότα που συμβαίνουν, ίσως γιατί δεν έχετε τίποτα να χάσετε ούτε και να κερδίσετε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας: Τα πράγματα κυλούν ομαλά και οι σχέσεις σας ακολουθούν την πορεία τους χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Επαγγελματικά: Αυτοί που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους μπορούν αυτό το διάστημα να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Είναι γνωστό ότι αυτή την περίοδο δεν είστε ευτυχισμένοι, αλλά μην ψάχνετε τις ευθύνες μόνο στους άλλους, όλοι έχετε μερίδιο ευθύνης. Επαγγελματικά: Ήρθε ο καιρός για να διεκδικήσετε κάποιες αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας:Οι άνθρωποι που σας αγαπούν βαρέθηκαν να σας μιλούν και να τους διώχνετε από κοντά σας. Στο τέλος θα μείνετε μόνοι σας. Επαγγελματικά: Μερικοί από εσάς θα απογοητευθείτε από την πολύ μικρή απόδοση των προσπαθειών σας και θα στεναχωρηθείτε αρκετά.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Λέων: Έρωτας:Εμπιστευθήκατε αυτούς που σας έλεγαν ωραία λόγια, που όμως δεν είχαν κανένα αντίκρισμα. Καιρός για ανακατατάξεις. Επαγγελματικά: Μη διαλέγετε τη συνεχή γκρίνια για να επιλύσετε τυχόν διάφορες με τους συνεργάτες σας. Είναι πιο εύκολο να τους μιλήσετε ανοιχτά.

 

Παρθένος:  Έρωτας: Είναι πολύ σημαντικό για τον σύντροφό σας, ένας καλός λόγος ή μια τρυφερή στιγμή που θα ανατροφοδοτήσει τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Η τύχη και η προνοητικότητα σας βοηθάει να κάνετε σημαντικές κινήσεις στα οικονομικά σας και σοβαρές σκέψεις για επενδύσεις.

 

Ζυγός: Έρωτας: Το παρελθόν πρέπει να μείνει εκεί που βρίσκεται. Ό,τι καινούριο ξεκινήσει από εδώ και πέρα θα έχει άριστη εξέλιξη και σταθερή διάρκεια. Επαγγελματικά: Τα έξοδα θα είναι πολλά αυτό τον καιρό, ιδιαίτερα γι’ αυτούς που έχουν σκοπό να κάνουν κάποιες επενδύσεις στην εργασία τους.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η λάμψη που σας χαρίζει η παρουσία μιας νέας γνωριμίας, σας βοηθάει, αρκεί να κάνετε και κάποια κίνηση. Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για επενδύσεις. Μη βιαστείτε, όμως, να δεσμευθείτε με υποσχέσεις, πριν βεβαιωθείτε γι’ αυτά που θα σας πουν.

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

 

Τοξότης: Έρωτας: Μην προκαλείτε συζητήσεις που θα σας πονέσουν. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από τη σχέση σας, τότε ξεκαθαρίστε μια κι έξω τα πράγματα. Επαγγελματικά: Διεκδικείστε αυτά που σας ανήκουν. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα για να μην είστε εσείς οι χαμένοι του παιχνιδιού.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ο λυτρωμός για σας είναι να σβήσει οριστικά το παρελθόν και να αλλάξουν όλα στη ζωή σας. Σύντομα θα το καταφέρετε. Επαγγελματικά: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξτε τρόπο και τακτική απέναντι στους συναδέλφους σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η ασφάλεια του σπιτιού σας μπορεί να σας φέρει πλήξη, αλλά σας φέρνει και σιγουριά. Επαγγελματικά: Αντί να θυμώσετε αδικαιολόγητα, καλύτερα να διαπραγματευθείτε με επιχειρήματα για να πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Δεν περνάτε την καλύτερη στιγμή στη ζωή σας, αλλά ο διάλογος θα είναι κέρδος για εσάς. Επαγγελματικά: Μην κάνετε σχέδια για έξοδα και σπάταλες, αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε για τα προσδοκώμενα έσοδα.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/