zodia chillinΚριός: Έρωτας: Ο έρωτας σας το παίζει δύσκολος αυτό το διάστημα. Δεν λέει να διευκρινίσει τι θέλει και πού το πάει το πράγμα. Επαγγελματικά: Το τέλος του μήνα αισίως μάλλον φέρνει χαρές και πανηγύρια, αναδιοργανώσεις επαγγελματικές και λογικότερες προοπτικές επιτυχίας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η σχέση σας περνάει μια φάση αναπροσαρμογής, που έχει να κάνει με τα συναισθήματα και τις ανασφάλειές σας. Επαγγελματικά: Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ ό,τι τα φαντάζεστε. Και τα πρώτα τελεσίγραφα έρχονται από την πλευρά της οικογένειας. Δάνεια, υποθήκες, παιδιά, κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μη μεγαλοποιείτε τα θέματα που έχουν προκύψει μέσα στο σπίτι σας, αλλά μην αγνοείτε τα παράπονα του συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Έχοντας πλέον αναγνωρίσει ότι δεν σας παίρνει άλλο για αναβολές, δεν μένει παρά να ακολουθήσετε την πεπατημένη.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα τα συναισθήματα ζεστασιάς, ανακούφισης, θαλπωρής ίσως και ευτυχίας, που τα έχετε τόσο ανάγκη, αρχίζουν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο. Επαγγελματικά: Θα ανοίξετε τα μάτια σας και θα καταλάβετε ότι για μια ακόμα φορά κάνατε τα μαγικά σας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Λέων: Έρωτας: Με το χαμόγελο και όχι με τον βούρδουλα παίρνετε πιο εύκολα τις καρδιές αμπάριζα. Επαγγελματικά: Αρχικά καλό θα ήταν να δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις επαφές και μην ενδώσετε αν το οικονομικό δεν είναι καλό.

 

Παρθένος: Έρωτας: Το κεφάλαιο έρωτας είναι πάντα μία πονεμένη ιστορία για σας. Ενθουσιασμός στην αρχή, καχυποψία στην πορεία, ίσον τα κάνατε θάλασσα. Επαγγελματικά: Κάθε στιγμή το οικονομικό σάς απασχολεί, ό,τι και να κάνετε.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η ερωτική σελίδα της ζωής σας μιλάει για αποδοχή, ηρεμία και πειρασμούς. Φροντίστε αυτούς που σας φροντίζουν. Επαγγελματικά: Βαλτέ νέους στόχους, τώρα που έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τον εαυτό σας και να δώσετε ώθηση στα σχέδιά σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Παρόλο το φλερτ και την κοινωνική αναγνώριση, η αίσθηση ότι δεν είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι σάς πνίγει. Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να μπουν πολλά πράγματα στην θέση τους. Επειδή ο παιδεμός σας δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

 

Τοξότης: Έρωτας: Θα έχετε πολλές, δυνατές, σημαντικές και περιστασιακές κατακτήσεις, χωρίς παρατράγουδα και άλλες δυσκολίες. Επαγγελματικά: Είναι τόσες οι αναποδιές που από τη μία πλευρά σας κάνουν πιο μαχητικούς και επιτυχημένους, από την άλλη είναι τόσο πολύ το τρέξιμο που χάνετε τον αισιόδοξο τρόπο σκέψης σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας:Έρωτας: Η εβδομάδα σάς αναστατώνει και προκαλεί ερωτικά παιχνίδια εκτόνωσης. Επαγγελματικά: Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Συμβιβαστείτε για το συμφέρον σας. Εξάλλου, αυτό το ξέρετε καλά.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Περιζήτητοι, δραστήριοι, ακαταμάχητοι. Ο μαγνητισμός σας αστείρευτος. Επαγγελματικά: Καλείστε να μάθετε τώρα να διαφυλάττετε, ό,τι πετύχατε. Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην καριέρα σας, τώρα που οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους δοκιμάζονται.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε να δραπετεύσετε απ’ το χάος των αισθηματικών σας. Επαγγελματικά: Οι ευκαιρίες πολλές και οι δυσκολίες μεγαλύτερες. Χωρίς μάχες δεν θα κερδίσετε.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/