zodia chillinΚριός: Έρωτας: Τα εμπόδια είναι μικρότερα, ενώ οι εμπειρίες σας είναι μεγαλύτερες και σας επιτρέπουν να κάνετε με σιγουριά την επιλογή σας. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διαπρέψετε επαγγελματικά.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Πριν γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, κρατήστε ό,τι αξίζει και προχωρήστε. Επαγγελματικά: Στοχεύστε στη γρήγορη επίλυση κάποιων οικονομικών, γιατί οι καθυστερήσεις και οι αναβολές δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχός σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Αφήστε πίσω σας τις στάχτες του παρελθόντος και ό,τι σας πνίγει, και αφεθείτε στον καινούριο έρωτα που έρχεται με ανοιχτές αγκάλες. Επαγγελματικά: Μέσα από νέους δρόμους θα δείξετε τον δυναμισμό αλλά και τα ταλέντα σας, θα υπερασπιστείτε ό,τι έχετε πετύχει στα επαγγελματικά σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αν μέσα στη ζωή σας υπάρχουν περισσότερα από ένα πρόσωπα, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο πρόσωπο από όλα σας καλύπτει συναισθηματικά. Επαγγελματικά: Βαλτέ σε τάξη τους λογαριασμούς σας, αποφασίστε να αλλάξετε στόχους και να εγκαταλείψετε τα ματαιόδοξα σχέδια σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Λέων: Έρωτας: Η φαντασία σας δεν θα περιοριστεί, μόνο που θα αλλάξει και θα αναζητάει έναν άλλο τρόπο σύλληψης και εκδήλωσης. Επαγγελματικά: Στον φοβερό αγώνα σας για καταξίωση έχετε έναν μεγάλο σύμμαχο, τον ρεαλισμό που αποκτήσατε από τις δυσκολίες που έχετε περάσει.

 

Παρθένος: Έρωτας: Αν επιμένετε να κάνετε του κεφαλιού σας και να μη συμβαδίζετε με τον σύντροφο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γάμος σας θα κινδυνέψει να γκρεμιστεί. Επαγγελματικά: Πριν κάνετε τις οποίες αλλαγές, προγραμματίστε με σύνεση τον προϋπολογισμό των εσόδων και εξόδων σας. Κάντε τον απολογισμό και συνεχίστε.

 

Ζυγός: Έρωτας:Το πιο σημαντικό αυτήν την εποχή είναι ότι ανακαλύπτετε μέσα από τον έρωτα, το πάθος και τη στοργή, τον αληθινό σας εαυτό. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη υπομονή, μέχρι να δείτε αλλαγή στα οικονομικά σας. Όμως, μετά οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και θα σας αποζημιώσουν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ένα παλιό όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αγαπάτε και αγαπιέστε ήρεμα και συντροφικά, κάποιες στιγμές τουλάχιστον. Επαγγελματικά: Μην τεντώνετε το σχοινί μέσα στις διάφορες συνεργασίες. Κάποιοι δεν έχουν την υπομονή που εσείς θέλετε να έχουν αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

 

Τοξότης: Έρωτας:Αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει, γκρεμίστε τις ισορροπίες που υπάρχουν για να κτίσετε στη θέση τους πιο γερές βάσεις. Επαγγελματικά: Μη διστάσετε να ξοδέψετε χρόνο και όσο χρήμα χρειάζεται, για να βρείτε αποτελεσματικές απαντήσεις στις διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Μη θεωρείτε ουτοπία τον μεγάλο έρωτα στη ζωή σας. Ίσως κάποια μέρα, και μάλιστα σύντομα, να εισβάλει στη ζωή σας, χωρίς να το καταλάβετε. Επαγγελματικά: Δείξτε στους άλλους τα προσόντα και την ευφυΐα σας, και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε, πέρα από την εκτίμησή τους, και όλα αυτά που ονειρεύεστε.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Αν εσείς δεν πιστέψετε και δεν δεχτείτε τα λάθη σας, κανείς δεν πρόκειται να αναλάβει τα δικές σας ευθύνες. Επαγγελματικά: Μεγάλο κόστος προβλέπεται να έχει κάθε είδους διαμάχη και σύγκρουση στο σπίτι, για περιουσιακά.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Χρειάζεστε οπωσδήποτε τη συμπαράσταση την αγάπη και τη φροντίδα κάποιου ανθρώπου. Όμως, μην αφεθείτε στον πρώτο τυχαίο που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί αυτές σας τις ανάγκες. Επαγγελματικά: Πολύς κόσμος μέσα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάποιοι από αυτούς μπορούν να σας εκτιμήσουν και να επαναφέρουν τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/