Η κατασκευή του stage ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες και όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μια εντυπωσιακή κατασκευή που δημιουργείται κυριολεκτικά από το μηδέν για να δέσει αρμονικά με το χώρο και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που επιδιώκουν οι διοργανωτές.

Παρά το υψηλό κόστος, οι διοργανωτές επενδύουν στο stage με στόχο να εντυπωσιάσουν το κοινό του φετινού CBP. Ο κήπος της Εδέμ θα κλέψει τις εντυπώσεις…γι’αυτό να είστε σίγουροι.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας του CBP πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη το απόγευμα και οφείλουμε να πούμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Νέοι και νέες κάθε ηλικίας δηλώνουν διαθέσιμοι να εργαστούν για το party της χρονιάς και αυτό είναι μόνο ευχάριστο. Όσοι ακόμα θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για μία θέση στην ομάδα του CBP, δεν έχουν παρά να στείλουν Inbox άμεσα στη σελίδα του CBP σε insta & fb.

Με πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε το φετινό CBP BATTLE. Οι 5 ξεχώρισαν και την επόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί το Battle για μία θέση στο line up του φετινού CBP.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και η απόφαση πολύ δύσκολη. ΟΙ 5 που ξεχώρισαν θα πρέπει να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για τη μεγάλη μέρα που θα κρίνει και το τελικό νικητή.

Το σημείο που θα πραγματοποιηθεί το live battle, αλλά και οι συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες…so stay tuned!!!

Η Sol Beer, η μπύρα που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με το μεγαλύτερο beach party του νησιού, επιστρέφει μετά από 7 διαδοχικές χρονιές και ένα χρόνο απουσίας και πάλι στο beach party θεσμός.

Sol Beer και CBP υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα βράδυ που δε θα ξεχαστεί ποτέ!

Η SOL σου προτείνει να πάρεις μαζί σου τη σημαία σου και σου κερνάει τη πρώτη σου μπύρα, το βράδυ της 9ης Αυγούστου. Τι άλλο να ζητήσεις για να ξεκινήσεις ιδανικά το βράδυ σου;

O P.J Thanos ικανότατος και πολύ ταλαντούχος fashion designer από την Αθήνα, επιμελείται τα κοστούμια των χορευτών που θα εμφανιστούν στη σκηνή του φετινού beach party.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

Όπως μας δήλωσε, τα κοστούμια θα είναι σε απόλυτη αρμονία με το σκηνικό που θα διαμορφωθεί στη παραλία του Villa club, στοχεύοντας να ταξιδέψει τους επισκέπτες σε ένα διαφορετικό κόσμο….αυτό της παραλίας της Εδέμ.

To δικό του QR CODE απέκτησε το Chania Beach Party. Τώρα θα μπορείς απλά και εύκολα να σκανάρεις το code Και να βρεις τη τοποθεσία αλλά και όλες τις πληροφορίες που αφορούν το event. Αν θέλεις και συ να εντοπίσεις το σημείο του party δεν έχεις παρά να σκανάρεις…simple as that!