Η Μαράια Κάρεϊ επιστράτευσε τις Αριάνα Γκράντε και Τίφανι Χαντίς και άλλους για τη φετινή της χριστουγεννιάτικη εξτραβαγκάντσα «Maria Carey’s Magical Christmas Special»

Η Μαράια Κάρεϊ επιστράτευσε τις Αριάνα Γκράντε και Τίφανι Χαντίς, τον αμερικανό ράπερ Snoop Dog και άλλους για τη φετινή της χριστουγεννιάτικη εξτραβαγκάντσα «Maria Carey’s Magical Christmas Special».

 

Στο επίκεντρο του show που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου στην Apple TV Plus. θα είναι η ίδια η Μαράια Κάρεϊ, η οποία θα βοηθά τον Άγιο Βασίλη να επιλύσει μια «holiday cheer crisis» – όπως τη χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές του show – στον Βόρειο Πόλο για να σώσει τα Χριστούγεννα.

 

 

Το show αυτό καθαυτό θα είναι σύμφωνα με το ΑΠΕ, ένα μείγμα ερμηνειών τραγουδιών και κινούμενων σχεδίων, ενώ θα συμμετέχουν και οι Τζένιφερ Χάντσον, Ζερμέιν Ντάπρι, Μπίλι Άιχνερ, Μίστι Κόπλαντ, Μάικαλ-Μισέλ Χάρις καθώς και οι δίδυμες της Μαράια, Μορόκαν και Μονρόε.

Διαβάστε επίσης  Issue 786

Για να συνοδεύσει το show, η Μαράια Κάρεϊ θα δώσει την ίδια μέρα στην κυκλοφορία ένα νέο σιγκλ και βιντεοκλίπ: το «Oh Santa!», στα φωνητικά του οποίου συμμετέχουν οι Γκράντε και Χάντσον.
Επιπλέον, στις 4 Δεκεμβρίου, καταφθάνει μέσω Apple Music το σάουντρακ του show, ενώ στις 11 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες.

Τα τελευταία χρόνια, η Μαράια έχει αγκαλιάσει τον ρόλο της ως «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» της ποπ μουσικής και δεν θα αρκεστεί στα παραπάνω. Στις 7 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί συνέντευξή της με τον Νεοζηλανδό DJ, παραγωγό δίσκων και τηλεοπτικό παρουσιαστή Ζέιν Λόου (ο οποίος έχει show στην Apple Music), όπου θα κουβεντιάσει για τα τραγούδια της ειδικής χριστουγεννιάτικης λίστας τραγουδιών της, αλλά και για την καινούργια της μουσική και τα πρόσφατα απομνημονεύματά της «The Meaning of Mariah Carey». Τέλος, στις 25 Δεκεμβρίου θα είναι στον ραδιοφωνικό σταθμό Apple Music Hits για ένα εξάωρο «Holiday Hits».

 

Πηγή: in.gr