Το νέο γαστρονομικό σημείο συνάντησης της πόλης είναι εδώ. Το εστιατόριο Ντόπο άνοιξε λίγο πριν φύγει το 2019 στο κάτω Δαράτσο και υπόσχεται να γίνει ο αγαπημένος μας προορισμός από φέτος.

Με εμφανείς τις επιρροές από τα Σφακιά στο κατάλογο του και μεγάλη μαεστρία στο ψήσιμο της σούβλας και του αντικριστού υπόσχεται να φάτε εξαιρετικά κρεατικά με το καλύτερο ψήσιμο σε πολύ καλές τιμές. Ανοιχτά μεσημέρι και βράδυ, είναι ο «Ντόπος» που θα θέλεις να φας καλά.

Αν θέλεις να ανακαλύψεις μια πολύ διαφορετική γαστρονομική εμπειρία δεν έχεις παρά να κατευθυνθείς προς το Γαλατά Χανίων. Εκεί θα αναζητήσεις το Μαστραπά. Μια ταβέρνα που ψήνουν σχεδόν τα πάντα στο ξυλούφορνο. Θα σας υποδεχτούν με ψωμί ζυμωμένο από τους ίδιους και ψημένο στο ξυλόφουρνο και θα σας προτείνουν παραδοσιακά, λαχταριστά πιάτα μαγειρεμένα σύμφωνα με την κρητική παράδοση. Ότι και αν κάνεις βάλεις στη παραγγελία σου μην παραλείψεις να προσθέσεις και πατάτες. Μην κάνεις εξαίρεση στο γλυκό. Εδώ θα βρεις και χειροποίητα πεντανόστιμα γλυκά. Τα υπόλοιπα σε αφήνουμε να τα ανακαλύψεις μόνος σου…γιατί τώρα ξέρεις…

Στο the Jar café επιμένουν ελληνικά και βιολογικά, ειδικά σε ότι αφορά τις επιλογές σε τσάι.

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

Αν σου αρέσει το πράσινο τσάι τότε πρέπει να το γευτείς “xana & xana” όπως είναι και η ονομασία του.

Ακολούθησε το τελετουργικό παρασκευής και απόλαυσε το πράσινο τσάι στα καλύτερα του.

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Ζουλάκης στον Θανάση Παινεσάκη για λογαριασμό του eparxies.gr.

Ο ιδιοκτήτης του Boheme και Cart Postale μίλησε για την επιτυχία των δύο χώρων, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από το γραφείο τύπου του πρώην δημάρχου, αλλά και την επί σειρά ετών παρουσία του στη δημοσιογραφία.

Μια συνέντευξη που αξίζει να διαβάσεις!

Ήταν να μην ανακοινωθεί η έναρξη για τη δήλωση συμμετοχών στο Street Food Festival και τα μηνύματα έπεσαν βροχή από τους 3 νομούς της πόλης. Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκαν πολλούς επαναλαμβανόμενους συμμετέχοντες αλλά και αρκετές νέες επιχειρήσεις οι ιθύνοντες από τις πρώτες κιόλας μέρες. Σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα οι ημερομηνίες διεξαγωγής των τριών φεστιβάλ, αλλά και η ανακοίνωση των πρώτων κιόλας συμμετεχόντων. Το φετινό Street Food Festival αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία ανεβάζοντας ακόμα ψηλότερα το πήχη.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Μετά τις μπάρες δημητριακών που έχουν κατακτήσει την αγορά, τώρα ήρθαν και οι ρυζογκοφρέτες που θα λατρέψεις.

Ξέχασε τις άνοστες γκοφρέτες που έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν.

Οι ρυζογκοφρέτρες elvita με βρώμη ,ηλιόσπορο και μέλι, πλούσιο σε φυτικές ίνες ,χωρίς φοινικέλαιο, είναι το απόλυτο ελαφρύ σνακ για όλες τις ώρες…και είναι και ένα απόλυτα Κρητικό προϊόν!

Θα τις βρείτε στα περισσότερα σημεία λιανικής μαζί με τις εξαιρετικές μπάρες, σε διάφορες γεύσεις!

Με εκπτώσεις που φθάνουν ως και 50% μας υποδέχεται το Italian Factory Outlet. To αγαπημένο μας Outlet Store φωνάζει για ακόμα μία φορά δυναμικά παρόν, προσφέροντας τα πιο επώνυμα brands στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνεις έξυπνες και οικονομικές αγορές. Προλάβετεεεεεε!

Αν ψάχνεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Με εκπτώσεις 30 και 40% στο ecohomepapadakis ήρθε η ώρα για ψώνια!

Επισκεφθείτε τα δύο καταστήματα στη Γρηγορίου Ε, Χανιά και στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου και βρείτε διακοσμητικά, πίνακες, έπιπλα και πολλά ακόμα για να κάνετε το σπίτι ή το γραφείο σας αγνώριστο.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

Στα δύο καταστήματα θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρίες inart και homeguru, αλλά και πολλές ακόμα σε ασυναγώνιστες τιμές.

The Best Sales! Για τους Αγγλομαθείς είναι κατανοητό!

Για όσους το προτιμούν σε απλά Ελληνικά, το κατάστημα Best Boutique έχει εκπτώσεις!!!

Αν λοιπόν έχεις βάλει στο μάτι το αγαπημένο σου jack & jones τζιν, ζακέτα, παπούτσι ή μπουφάν τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου.

Οι τιμές ήταν και πριν χαμηλές, όμως τώρα το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο!

The BEST prices are HERE!

Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε ο Οίκος των Αρωμάτων τη προηγούμενη εβδομάδα.

Η διεύθυνση και το προσωπικό έδωσαν ραντεβού στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, απόλαυσαν χαλαρές στιγμές και έκοψαν τη καθιερωμένη πίτα, ανταλλάσοντας ευχές για το νέο έτος.

Εμείς από μεριάς μας να τους ευχηθούμε πάντα χαρές και πολλές ακόμα επιτυχίες το 2020.