Δες ποια κολακεύουν τον σωματότυπό σου.

Αγαπάμε τα φορέματα, λατρεύουμε τις φούστες, στηρίζουμε ακόμα και τις ολόσωμες φόρμες (ειδικά στην loose, στυλάτη εκδοχή τους).

Τα παντελόνια όμως είναι για την γκαρνταρόμπα μας κάτι σαν την ΙΟΝ Αμυγδάλου για το ψυγείο μας, «η πρώτη μας αγάπη και παντοτινή». Μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση, είναι δυναμικά, άνετα και μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας.

Γι’ αυτό ακριβώς έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην ντουλάπα μας.

Συνδυάζονται με κορμάκια, με πουκάμισα, με logo T-Shirts, με πλεκτά tops, με αέρινα lingeries και γενικά με όλα τα είδη μπλούζας που αγαπάμε να φοράμε το καλοκαίρι.

Τα πιο hot σχέδια για τη φετινή σεζόν θα τα βρεις στην παρακάτω gallery, εμείς έχουμε μόνο να σου επισημάνουμε κάποια tips για την εφαρμογή των σχεδίων τους.

Όπως το ότι κολακεύουν τις γυναίκες με ανοιχτή λεκάνη οι καμπάνες (flare pants), δείχνουν πιο λεπτή τη μέση και πιο θηλυκή τη σιλουέτα τα ψηλόμεσα και τα track pants -και στην μετά καραντίνας εποχή- κάνουν statement αν φορεθούν με ένα basic T-Shirt και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω είδη παντελονιού δεν έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και φτιάξε την καλοκαιρινή λίστα για τα ψώνια με αυτό στην κορυφή της!

More photos

Πηγή: https://www.queen.gr