To Opap Rabona είναι το αγαπημένο coffee spot, όχι μόνο για τους λάτρεις του αθλητισμού, αλλά και για όσους θέλουν να πάρουν το καφέ τους στο χέρι ή να τον απολαύσουν εκεί, συνδυάζοντας το με το απαραίτητο socializing. Ο Αντώνης και ο Πάρης με τη συνδρομή του καφέ κορυφαίας ποιότητα Gima συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Street Food Festival Chania με σκοπό να συστήσουν το καφέ τους στο κοινό, αλλά και να ζήσουν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία εκ’των έσω!

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε. Ποιο ήταν το κίνητρο σας ώστε να συμμετάσχετε;

Ναι είναι η πρώτη μας φορά που συμμετέχουμε σε φεστιβάλ. Μας δελέασε το concept του φεστιβάλ και ότι το επισκεφτήκαμε πέρυσι σαν πελάτες και ενθουσιαστήκαμε.

Τι θα απολαύσει ο κόσμος από το περίπτερο σας;

Στο περίπτερο μας θα μπορέσετε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ Gima, αλλά και δροσιστικές γρανίτες! Γιατί ο καφές είναι η αγαπημένη “Street” συνήθεια μας.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Πως θα έπειθες κάποιον που δεν έχει ζήσει την εμπειρία, να έρθει φέτος στο Street Food Festival;

Το να επισκεφτείς το συγκεκριμένο φεστιβάλ είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις ανεξαρτήτου ηλικίας . Ειδικά αν είσαι λάτρης του φαγητού και θέλεις να δοκιμάσεις νέες γεύσεις και να διασκεδάσεις με την παρέα σου είναι το κατάλληλο μέρος.

 

Διευθ: Λεωφόρο Καζαντζάκη 6.Χανιά

fb. Opap Rabona Sports Cafe