Στο γνωστό εστιατόριο Αρισμαρί στο ενετικό λιμάνι Χανίων βρίσκεται αυτή την ώρα, ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

 

Συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. κ. Δημήτρη Φραγκάκη, ο υπουργός επέλεξε να κλείσει την δύσκολη μέρα του με ένα απολαυστικό γεύμα, συνδυάζοντας ωστόσο το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Μαζί του βρίσκεται και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ιωάννης Γιαννακάκης, ο ιδιοκτήτης του cafe-bar Ακταίον κ. Αντώνης Γιακουμάκης και πολλοί άλλοι, οι οποίοι συνέχισαν και τη συζήτηση με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξαιρετικά δύσκολη, φετινή τουριστική χρονιά.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί ο κ. Θεοχάρης είχε σύσκεψη εργασίας με τουριστικούς φορείς Νομού Χανίων στο Επιμελητήριο Χανίων, συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη στο Δημαρχείο Χανίων, σύσκεψη με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στο Δημαρχείο Χανίων, επίσκεψη στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» και με αυτό το γεύμα ολοκληρώνει την επίσκεψη του στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

Γράφει
Ξανθουδάκης Αντώνης για την Chillin Press