Είμαστε στον πιο θερμό μήνα του καλοκαιριού και το δέρμα μας έχει αυξημένες ανάγκες. Ικανοποιούμε τις ανάγκες του οργανισμού μας και φροντίζουμε να έχουμε λαμπερό δέρμα.

 

Επιλέγουμε τη σωστή ενυδατική κρέμα που μας ταιριάζει και συστήνεται κρέμα με δείκτη προστασίας απο την ακτινοβολία του ήλιου. Εφαρμόζουμε πρωί και βράδυ για μια καλή ενυδάτωση.

Προτιμήστε ενυδατικές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και E και ορούς ενυδάτωσης.

 

Μην ξεχνάτε!

Προστατεύετε το λαιμό και το ντεκολτέ με αντηλιακή κρέμα προστασίας απο 30 εως 50. Η προστασία από τον ήλιο δεν έχει ηλικία!

Το scrub είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας. Έως και δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετό για να έχουμε την επιθυμητή φροντίδα. Αν έχουμε την καλή διάθεση και πιάνουν τα χέρια μας, μπορούμε να φτιάξουμε και μόνοι μας με καστανή ζάχαρη ελαιόλαδο και μία δυο σταγόνες απο χυμό λεμονιού.

Για να έχουμε ένα όμορφο μακιγιαρισμένο πρόσωπο φροντίζουμε να έχουμε και ένα υγιές δέρμα. Οπότε καταναλώνουμε πολλά υγρά και φρούτα και απολαμβάνουμε τις ευεργετικές συνέπειες!

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

Συνεχής ενυδάτωση ακόμη και την ώρα που βρισκόμαστε στην παραλία.

Τips

  • Επιλέγουμε foundation αρκετά ενυδατικό και αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε πούδρα. Η αυξημένη εφίδρωση σε συνδυασμό με την πούδρα προκαλεί έντονη αφυδάτωση.
  • Στο μακιγιάζ χρησιμοποιούμε κρεμώδες ρουζ και ωραία χρωματιστά gloss.

Μην ξεχνάτε το φυσικό μακιγιάζ πάντα κλέβει την παράσταση! Σύντομα θα σας παρουσιάσω ένα βίντεο με καλοκαιρινό μακιγιάζ

 

Για την Chillin Press
Dimitris Fragkioudakis (Makeup Artist)