Με πολύ μεγάλη επιτυχία κύλησε η πρώτη μέρα στο Street Food Festival! Πολύς κόσμος έσπευσε στο αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού, για να διασκεδάσει τρώγοντας και ακούγοντας μουσικές. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε γεύσεις, μιας και οι επιλογές ήταν πολύ περισσότερες από την προηγούμενη χρονιά, αλλά και πιο ιδιαίτερες. Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας στο παιδότοπο μιας και το καρουζέλ και τα φουσκωτά ήταν δωρεάν για τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ, ενώ την παράσταση έκλεψαν η Μίνι και ο Μίκυ Μάους που φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους.

Λίγο μετά τις 20.00 και αφού οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη παρουσία και τη συμμετοχή του, ο Περιφερειάρχης Χανίων, κύριος Καλογερής, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Μανούσακα και τον επίσημο προσκεκλημένο Σωτήρη Καλλιβάτση, έκοψαν τη κορδέλα και καλοσώρισαν και επίσημα το φεστιβάλ των γεύσεων.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, με αντισηπτικά στο χώρο, αλλά και τις εισόδους, ενώ υπήρχαν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των περιπτέρων. Όμως και ο κόσμος τήρησε τις αποστάσεις, έφαγε με τη παρέα του και απόλαυσαν μοναδικές στιγμές, στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού  του νησιού.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Το Street Food Festival συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 12.00 και το φεστιβάλ λειτουργεί έως τις 12.00 το βράδυ. Φυσικά και σήμερα θα βρίσκεται στο φεστιβάλ ο Σωτήρης Καλιβάτσης.

DAY 1 Chania 2020

H πρώτη μας μέρα ήταν πολύ γευστική, αλλά και απόλυτα ασφαλής για όλους τους φίλους!!! Σας περιμένουμε και τις επόμενες μέρες για να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές!!! Οι πόρτες ανοίγουν στις 12.00!!!Lets EAT!!!

Posted by Street Food Festival Crete on Friday, 17 July 2020

 

fb. https://www.facebook.com/streetfoodfestivalcrete/

insta.: https://www.instagram.com/street_food_festival_crete/