Μπορεί ο ΣΚΑΪ έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την επιστροφή του Big Brother (και αναβλήθηκε με τις σαρωτικές εξελίξεις στην χώρα), ωστόσο θα επιστρέψει με την πρεμιέρα οριστικά στις 31 Αυγούστου στις 21:00.

 

Παρουσιαστής είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, έχει αναφερθεί πως θα προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη με δίωρα επεισόδια που θα ξεκινούν στις 23.00 και θα ολοκληρώνονται στη 01.00, ενώ τις Κυριακές θα υπάρχει η τρίωρη ζωντανή σύνδεση.

Το team αποτελείται από 16 άτομα, 9 γυναίκες και 7 άνδρες όπου ανάμεσά τους υπάρχουν 1 επώνυμος και 2 επώνυμες. Έχει και «ροζ» δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και τζακούζι. Οι παίκτες έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς, ενώ υποβλήθηκαν ακόμη και σε τεστ για τον κορονοϊό προτού μπουν στο σπίτι. Έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και έχουν ερωτηθεί όλοι αν ταξίδεψαν πρόσφατα στο εξωτερικό ή αν ήρθαν σε επαφή με κάποιον που ταξίδεψε εκείνος εκτός Ελλάδος, ενώ έγινε μεγάλη απολύμανση στις εγκαταστάσεις.

Διαβάστε επίσης  Alcatrash live - Closing Season party @ Bras de frères (28/4)

Το σπίτι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής και πρόκειται πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα. Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.

Το ποσό που θα παίρνουν μηνιαίως οι παίκτες του Big Brother θα ανέρχεται στα 1.200 ευρώ. Το χρηματικό έπαθλο που θα λάβει ο νικητής του ριάλιτι θα είναι 100.000 ευρώ. Η παραγωγή είναι εσωτερική του ΣΚΑΙ και οι φήμες θέλουν να κοστίζει γύρω στα 3.500.000 ευρώ.

 

 

Πηγή: cineramen.gr