Ο Daniel Craig με σμόκιν είναι ο 007 που όλοι θέλουμε να βλέπουμε.

 

Πολύ πριν την πανδημία και την αναβολή της πρεμιέρας του No Time to Die, η MGM είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Δεκέμβριο την πρώτη αφίσα της νέας, 25ης κατά σειράς ταινίας James Bond δια χειρός του Cary Fukunaga.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The official soundtrack to #NoTimeToDie by @hanszimmer will be released on 27 March. Joining Zimmer on scoring the soundtrack are @johnnymarrgram and @steve_mazzaro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007) στις

 

Η casual αυτή εμφάνιση του Daniel Craig στον ρόλο του 007 είχε εκπλήξει τους fans του franchise, κάνοντάς τους να αναρωτηθούν “πού πήγε το κοστούμι του;“.

 

Η νέα αφίσα του No Time to Die

Μήνες μετά, η εταιρεία παραγωγής βάζει τώρα τα πράγματα στη θέση τους, δίνοντας στη δημοσιότητα μία ολοκαίνουργια αφίσα που απεικονίζει τον πιο διάσημο, φανταστικό πράκτορα όλων των εποχών έτσι ακριβώς όπως τον αγαπήσαμε: με σμόκιν, τι άλλο;

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Man on a mission. Check out the new poster for #NoTimeToDie, in cinemas this November. New trailer coming this Thursday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007) στις

 

Εκτός από το νέο poster, σήμερα κυκλοφόρησε και ένα καινούργιο trailer, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι η πρεμιέρα του φιλμ θα δοθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 12 Νοεμβρίου – τουλάχιστον προς το παρόν.

 

 

και υπενθυμίζουμε την υπόθεση: “Ο 007 έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και βρίσκεται στη Τζαμάικα για διακοπές διαρκείας μέχρι που μπλέκει ξανά στον πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών για να βοηθήσει τον φίλο του και πράκτορα της CIA, Felix Leiter στην αναζήτηση ενός επιστήμονα. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο που όμοιό του δεν έχει συναντήσει ξανά ο κόσμος.”

 

Πηγή: esquire.com.gr