Άδωνις Γεωργιάδης: Ενώνω τη φωνή μου με όσους θέλουν να επανέλθει – Ποιος είναι ο λογαριασμός που «κατέβηκε» από το twitter

 

Με σύνθημα #free_teletai_mpouk δεκάδες επώνυμοι και ανώνυμοι Έλληνες χρήστες ζητούν να επιστρέψει στα βιτριολικά– αλλά αγαπημένα- σχόλιά του ο λογαριασμός «Τελεταί Μπούκουρας», ένας από τους πιο ενεργούς σε καθημερινή βάση στην ελληνική εκδοχή του twitter.

Παρότι ο … Μπούκουρας φημίζεται για το μαύρο χιούμορ του, οι ατάκες του γράφουν ιστορία στα ελληνικά κοινωνικά δίκτυα, αφού 7.867 σχόλια (!) γράφτηκαν μόνο χθες με αίτημα την ολική επαναφορά του στην διαδικτυακή κανονικότητα.

Μετά το ψηφιακό κίνημα διαμαρτυρίας, αφού το προφίλ «Τελεταί Μπούκουρας» που είναι ο διαδικτυακός λογαριασμός στο twitter του ομώνυμου γραφείου τελετών,μετρά περισσότερους από 25.000 ακολούθους, στο πλευρό του διαχειριστή του, Αλκίνοου Μπούκουρα τάχθηκαν ανοιχτά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αδελφός του Δημήτρη Τζανακόπουλου, Αντώνης Τζανακόπουλος.

Στον κ. Γεωργιάδη είχε αναφερθεί ονομαστικά ο λογαριασμός μια ημέρα πριν, τουιτάροντας «Κύριε @AdonisGeorgiadis καλησπέρα».

Διαβάστε επίσης  Kenshō Massage & Spa: Ζήσε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης & ευεξίας!

 

 

 

 

«Έχουμε και λέμε. Ο λογαριασμός έπεσε από μαζικές αναφορές (υπάρχουν σκρινς) λόγω της αυθόρμητης καλησπέρας στον Υπουργό Ανάπτυξης. Φαντασθείτε να λέγαμε και καλυνύχθα. Η επιτομή της φασισθικής ιντερνετικής συμπεριφοράς που λέγεται report θα αναλυθεί εις έτερο τουϊ.» ανακοίνωσε από πλευράς του ο λογαριασμός, για να εξηγήσει την απουσία του.

 

 

Δείτε ορισμένες από τις αντιδράσεις για το #free_teletai_mpouk

 

 

 

 

Πάντως ο υπουργός Ανάπτυξης δεν είναι ο μόνος υπουργός, τον οποίο έχει «τρολάρει» ανοιχτά ο «Τελεταί Μπούκουρας», αφού έχει προηγηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, λόγω κορωνοϊού.

 

 

Πηγή: protothema.gr