Η Chillin, η εφημερίδα που αγαπήσατε και στηρίξατε ενεργά 15 χρόνια τώρα, επιστρέφει και πάλι, ανανεωμένη, εμπλουτισμένη με νέο περιεχόμενο, για να συνεχίσει την διαχρονική της πορεία, στα δρώμενα της πόλης.


Η Chillin επιστρέφει έπειτα από εξάμηνη αποχή και ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback, πλαισιωμένη με ένα ακόμα πιο δυνατό σύμμαχο. Την ιστοσελίδα chilloutnews.gr. Παρέα θα φροντίσουν να σας ενημερώνουν έγκαιρα και έγκυρα για όσα συμβαίνουν στη πόλη, αλλά και τον κόσμο, φροντίζοντας να παραμένουν η πιο ευχάριστη νότα στην μαυρίλα της δύσκολης εποχής που διανύουμε όλοι. Η κυκλοφορία της εφημερίδας αρχικά θα είναι δεκαπενθήμερη και εν’συνεχεία θα επιστρέψει στην εβδομαδιαία της συχνότητα.

Όσοι έχουν προβληθεί στο παρελθόν μέσα από την εφημερίδα γνωρίζουν την δυναμική του εντύπου. Πλέον η προβολή σε αυτή, θα είναι ενισχυμένη από την παρουσία τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα social media. Γιατί η Chillin πλέον αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο προβολής για κάθε επιχείρηση που θέλει να επικοινωνήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της σε ένα δυναμικό κοινό.
Οι τιμές έχουν προσαρμοστεί στα σημεία των καιρών, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να ανταποκριθεί στο κόστος προβολής που σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

Η ύλη έχει εμπλουτιστεί για να διατηρήσει ζωηρό το ενδιαφέρον των αναγνωστών, ενώ και το layout έχει τροποποιηθεί σημαντικά. Πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της νέας Chillin Press! 7 Οκτωβρίου κυκλοφορεί και πάλι!

 

GUESS WHO'S BACK…7 OCT 2020

Αν σας έλειψε…τώρα είναι η στιγμή να το δείξετε…15 χρόνια παρέα…ώρα να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία!WE ARE BACK!!!

Posted by Chillin Free Press on Monday, 14 September 2020

Όσες επιχειρήσεις θέλουν να προβληθούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα διαφήμισης στο 28210 44127 και 6979115513, με mail στο chilloutnews@hotmail.com και με inbox στα social media.

fb. Chillin Free Press

insta. chillinpress

www.chilloutnews.gr